Είχε μείνει έγκυος τέσσερις φορές - Το χρονικό της σχέσης του Λευτέρη Πανταζή και της Άντζελας Δημητρίου

Ήταν ο πιο μεγάλος έρωτας του τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είχε μείνει έγκυος τέσσερις φορές - Το χρονικό της σχέσης του Λευτέρη Πανταζή και της Άντζελας Δημητρίου

Το βράδυ του Σαββάτου 3/12, στο επεισόδιο του Just The 2 Of Us έκανε την εμφάνισή του ο Λευτέρης Πανταζής, γεγονός που στάθηκε ως αφορμή για να γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις, εφόσον στο σόου βρίσκεται και η Άντζελα Δημητρίου (δείτε εδώ γιατί αποχώρησε από την παράσταση της η ίδια), ένας από τους μεγάλους έρωτες του τραγουδιστή.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, λοιπόν, στο πλατό για να ψυχαγωγήσει τον κόσμο βρέθηκε ο καλλιτέχνης, ο οποίος τους ξεσήκωσε όλους με τα τραγούδια του. Τον συνόδευσε, βεβαίως η Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε το αινιγματικό κομμάτι "Κάνε στην άκρη να περάσω".

Ωστόσο, η κίνηση του συναδέλφου της ήταν αρκετά περίεργη, καθώς την έκανε πράγματι στην άκρη και προκάλεσε την αντίδραση του κοινού. Κάποιοι θα έλεγαν πως όλο αυτό σχετίζεται με το γεγονός πως παλαιότερα ήταν ζευγάρι, αλλά η αλήθεια είναι πως όλο αυτό ήταν απλώς χιουμοριστικό και οι δυο τους διατηρούν της καλύτερες σχέσεις εντός και εκτός πίστας.

Το χρονικό της σχέσης του Λευτέρη Πανταζή και της Άντζελας Δημητρίου

Ο Λευτέρης Πανταζής, λοιπόν, μετά από όλα όσα ειπώθηκαν χθες (3/12), μίλησε και στην κάμερα του Open Weekend, την Κυριακή 4/12 και αποκάλυψε όλο το χρονικό της σχέσης τους. Μάλιστα, τόνισε πως δεν έχει αγαπήσει άλλη γυναίκα ξανά όπως αγάπησε εκείνη.

Οι δυο τους πέρασαν από σαράντα κύματα, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος τέσσερις φορές από εκείνον, όμως στο τέλος τους κέρδισε η καριέρα και έτσι κατέληξαν να τα "διαλύουν" όλα.