«Το πρωί επαναστάτρια, το βράδυ κοκότα καπιτάλα» - "Σάλος" στο Twitter με την Νατάσα Μποφίλιου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το πρωί επαναστάτρια, το βράδυ κοκότα καπιτάλα» -

Η Νατάσα Μποφίλιου πολύ πρόσφατα βρέθηκε στο Λονδίνο και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από τις βόλτες της στους δρόμους της βροχερής πόλης, με ρούχα που δεν την έχουμε ξαναδεί να φοράει μέχρι τώρα.

Απ' ότι φαίνεται αγαπάει τα μακριά παλτό, τα εμπριμέ υφάσματα, τις λεπτομέρειες με γούνα και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ. Τα κομμάτια που επέλεξε είναι στην κυριολεξία, ένα και ένα, σύμφωνα με την fashion editor του youweekly.gr!

Νατάσα Μποφίλιου

Νατάσα Μποφίλιου

Σάλος στο Twitter με την Νατάσα Μποφίλιου

Οι φωτογραφίες αυτές, όμως, στάθηκαν ως αφορμή για να ξεσπάσει το κοινό εναντίον της. Τα ρούχα αυτά προέρχονται από την κολεξιόν της αδερφής της, ωστόσο ο κόσμος δεν στάθηκε σε αυτό, αλλά στο μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτές τις αναρτήσεις.

Αυτό οφείλεται, λοιπόν, στο γεγονός, ότι η τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για επαναστάσεις και γενικότερα έχει εκφράσει πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με αυτή την κίνησή της. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η κίνησή της να τραγουδήσει στην αντιπολεμική συναυλία, κάτι που τότε στήριζε με νύχια και με δόντια παρά τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί.

"Ό,τι έχω να σχολιάσω το έγραψα στην ανακοίνωσή μου. Ήταν πολύ ξεκάθαρη και συγκεκριμένη η θέση μου. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε. Νομίζω η μόνη θέση που δε θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο. Αυτό. Πάμε να κάνουμε μια συναυλία. Δεν υπάρχει κάτι που να με στενοχωρεί. Υπάρχει μόνο ότι με χαροποιεί που είναι τόσος κόσμος εδώ να στηρίξει αυτή τη μέρα" , είχε δηλώσει η Νατάσσα Μποφίλιου.

Ως αποτέλεσμα, το Twitter γέμισε με σχόλια που σίγουρα δεν τιμούν. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε επίσης για την ερμηνεύτρια. Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση ή σχετική ανάρτηση.