Βυθισμένη στο πένθος η Ιλένια Ουίλιαμς - Η σπαρακτική ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρας της

Θα έκλεινε τα 73

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την ημέρα που ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία του) και η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς, είναι ακόμη βυθισμένη στο πένθος. Προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της και τα καταφέρνει, όμως πάντα θα υπάρχει κάτι που θα της θυμίζει τις όμορφες στιγμές τους.

Πρόσφατα, μάλιστα, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο After Dark στο κανάλι του OPEN και μίλησε για τα συναισθήματά της μετά από αυτή την απώλεια και την περίοδο πριν έρθει αυτή η τραγική ημέρα:

«Είμαι καλά παραδόξως. Μου είναι περίεργο να μιλάω για όλο αυτό αλλά ήμουν προετοιμασμένη και αισθάνομαι καμιά φορά πως προετοιμάζεσαι σε όλη σου τη ζωή. Δεν ξέρω πως θα μου γυρίσει, αν θα μου γυρίσει μέσα στον επόμενο καιρό, αλλά είναι πολύ αρχή ακόμα. Έχω την οικογένεια μου, τα αδέλφια μου, την μητέρα μου και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν το περιμένεις ποτέ, αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και μετά.

Απλά δεν θες να το πιστέψεις κιόλας, κάνεις το καλύτερο που μπορείς ώστε να το ανατρέψεις αυτό. Αυτό κάναμε και εμείς ως οικογένεια και οι γιατροί του και όλοι. Επίσης, δεν κρατήσαμε και εμείς τίποτα κρυφό από εκείνον. Ήθελε να ξέρει τα πάντα για την εξέλιξη και την κατάσταση της υγείας του. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι προετοιμάζεσαι. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα και ήθελε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας, να κάνουμε αυτά που κάναμε. Δεν είναι εύκολο σε καμία περίπτωση, αλλά αυτό κάνουμε.

Όταν έπεσε στο τραπέζι το χρονικό περιθώριο, που κανείς δεν στο δίνει ακριβώς απλά υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο που μας είχαν δώσει οι γιατροί, την επόμενη μέρα ήρθα και είπα στο MAD ότι θέλω να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι με την αγάπη, τη φροντίδα, τη στοργή και την μάχη που έδωσε και ο ίδιος πήγε πολύ παραπάνω. Αλλά, όταν εγώ το έμαθα, θεώρησα ότι μετά από τόσα χρόνια το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και για μένα είναι να είμαι δίπλα του και ήθελα πολύ να το κάνω και να το ζήσω. Το έζησα μέχρι τέλους. Παρόλα αυτά έφυγα, πήγα και στη Μύκονο και δούλεψα κανονικά. Είχε ξανασυμβεί στην οικογένεια, στη μαμά του μπαμπά μου. Αλλά δεν είχε να κάνει με κληρονομικότητα. Για αυτό ξέραμε και την εξέλιξη και προετοιμαζόμασταν.

Ποτέ δεν ξέρεις και πάντα ελπίζεις. Πάντα πιστεύεις σε ένα θαύμα και εγώ γενικώς πιστεύω πάρα πολύ στο τι αποφασίζει η ψυχή του ανθρώπου. Αν η ψυχή μας έχει αποφασίσει ότι θέλει να φύγει από τούτο εδώ τον κόσμο και να πάει στον άλλον, εγώ πιστεύω πολύ στον άλλο κόσμο εγώ και θεωρώ ότι είμαστε όλοι σε αυτό το επίπεδο απλά εμείς οι ζωντανοί δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να δούμε τις ψυχές. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει, φυσικά και μου λείπει», είχε δηλώσει.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιαμς για τα γενέθλια του πατέρα της

Όπως, όμως, αναφέρθηκε προηγουμένως, πάντα κάτι θα ξυπνά αναμνήσεις με τον πατέρα της στην τραγουδίστρια. Η Κυριακή 4/12, λοιπόν, είναι μία δύσκολη ημέρα για εκείνη, καθώς ο μπαμπάς της θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα έκλεινε τα 73.

Για να τον τιμήσει, έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από τα περσινά του γενέθλια και την συνόδευσε από ένα μικρό κείμενο όλο νόημα.

«Τελευταίες ημέρες ευτυχίας», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιλένια Ουίλιαμς μπαμπάς
Instagram / Ιλένια Ουίλιαμς