Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντύθηκε Πάολα - Άναυδοι όλοι στο Happy Day με το φόρεμά της

Δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντύθηκε Πάολα - Άναυδοι όλοι στο Happy Day με το φόρεμά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, από τα λίγα στην εγχώρια showbiz, που ενώ έχει περάσει από τρεις γέννες, δεν θα βρεις πάνω του καμία ατέλεια! Αυτό μεταφράζεται εύκολα σε σφιχτά πόδια, καλούς κοιλιακούς και δυνατά μπράτσα, που δημιουργούν εν πολλοίς μια εξαίσια σιλουέτα που βάζει κάτω πολλές μικρότερές της.

Μπορεί πριν από λίγα 24ωρα να εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στα μπουζούκια, στο πλευρό του συζύγου της, Θέμη Σοφού (δείτε εδώ φωτογραφίες), αλλά το πρωί της Δευτέρας 5/12 έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμά της στο Happy day. Οι συνεργάτες της, μάλιστα, την παρομοίασαν με την Πάολα!

Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά την βλέπουμε με τέτοια στιλιστική επιλογή και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως της πάει!

Πώς διατηρεί αυτό το κορμί η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Ακολουθεί ένα διατροφικό πρόγραμμα για 2 εβδομάδες με χαμηλά λιπαρά, χωρίς να πεθαίνει της πείνας, ούτε να χάνει την ενέργειά της, απλώς μειώνει τις μερίδες και εστιάζει στην πρωτεϊνη. Κάνε εναλλαγές στο μεσημεριανό και το πρωινό σου για να μη βαριέσαι.

  • Πρωινό: 1 καφές μέτριος με γάλα και ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί ή γιαούρτι με 1 κ.γλ. μέλι και κανέλα
  • Μεσημεριανό: Στήθος κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή ψάρι με ντοματίνια σαλάτα
  • Σνακ: 1 φρούτο ή 1 μπάρα δημητριακών
  • Βραδινό: Στήθος κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή ψάρι με σαλάτα ρόκα ή σπανάκι στον ατμό

Γενικά αποφεύγει το ψωμί, τα τηγανητά, τα αναψυκτικά, τη ζάχαρη και το αλκοόλ. “Πατάτες τηγανητές θα φάω όταν είμαι έξω και όχι στο σπίτι. Γλυκό θα φάω μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ενώ φτιάχνω σπιτικό παγωτάκι με γάλα και κακάο”, λέει εκείνη και αφήνει με τις αναλογίες της εμάς... παγωτό!