«Κωστάκη δεν μας τα λες καλά...» - Η πρώτη αντίδραση της Μελέτη μετά την εμφάνιση του Τσουρού στην εκπομπή της Γερμανού

Η σπόντα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κωστάκη δεν μας τα λες καλά...» - Η πρώτη αντίδραση της Μελέτη μετά την εμφάνιση του Τσουρού στην εκπομπή της Γερμανού

Μία πολύ συγκινητική επανασύνδεση είχαμε την Κυριακή (4/12) στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται, μιας και ο Κώστας Τσουρός εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση, χωρίς να το περιμένει καν η Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ το περιστατικό).

Ο παρουσιαστής έφυγε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με τις καλύτερες σχέσεις, ενώ μέχρι σήμερα το όνομά του ακούγεται πολύ συχνά στην εκπομπή της.

«Ο Κώστας έχει μια σπάνια τιμιότητα. Πολύ πριν ξεκινήσει να μιλάει για τα σχέδιά του, πρώτα σε εμένα τα είπε. Όποιος θέλει να λέγεται τιμονιέρης ενός καραβιού, πρέπει να ξέρει ότι πρέπει να αφήνει τους ανθρώπους να πετάξουν. Είμαστε φίλοι κι έτσι θα παραμείνουμε. Μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία και να σκίσεις και θα σε καμαρώνουμε», του είχε πει στην τελευταία του εκπομπή και εκείνος είχε ξεσπάσει σε κλάματα λέγοντας: «Σε αγαπάω πολύ Ναταλία και είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Είναι πολύ βαρύ για εμένα. Είμαστε τρία χρόνια μαζί, είσαι μεγάλο σχολείο και χαίρομαι γιατί θα έχω την τιμή να λέω ότι έμαθα δίπλα σου» (δείτε εδώ τη συγκινητική στιγμή).

Η νέα εμφάνιση του Τσουρού στην εκπομπή της Γερμανού και η αντίδραση της Μελέτη

Περνώντας στο θέμα, η Ελεονώρα Μελέτη κοίταξε με νόημα τον Κώστα Τσουρό και απλά άφησε το βίντεο να παίξει. Εκείνος δεν μπορούσε παρά να χαμογελάσει αμήχανα, ενώ εξομολογήθηκε πως η επανασύνδεσή τους ήταν πολύ συγκινητική.

«Και εκεί που ήμουν στην ηρεμία μου μέσα στη φύση, μου στέλνουν και με ρωτάνε: "Γύρισε ο Τσουρός στη Γερμανού;". Δεν μας τα λες καλά Κωστάκη, έτσι ξεκινάνε όλα. Από μία ζωντανή σύνδεση, μετά θα πας καλεσμένος και μετά...», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια, ο Κώστας Τσουρός απάντησε στην παρουσιάστρια: «Αν θελήσω να φύγω Ελεονώρα μου θα στο πω, δε θα το κάνω έτσι...».