«Το περιστατικό έγινε...» - Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Στάνκογλου μετά την απειλή που δέχθηκε με όπλο

Μεγάλη αναστάτωση για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το περιστατικό έγινε...» - Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Στάνκογλου μετά την απειλή που δέχθηκε με όπλο

Λίγες ώρες μετά τη σοκαριστική απειλή με όπλο που δέχθηκε από ταξιτζή, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του για το σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από δύο μέρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας ταξιτζής μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει, με αποτέλεσμα ο πρώτος να διαμαρτύρεται και να ακολουθεί διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Γιάννης Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Τότε ο οδηγός ταξίδι έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει αλλά τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε. Ο ηθοποιός από τη μεριά του, κατέφυγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος προκειμένου να καταγγείλει τα όσα έγιναν, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει εντοπιστεί ο οδηγός του ταξί.

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Στάνκογλου

Όπως εξήγησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο ηθοποιός, έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του αυτό το σκηνικό και να δώσει χώρο και χρόνο στις Αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση, ενώ εξήγησε πως το περιστατικό έλαβε χώρα μετά από την παράστασή του.

«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ μετά την παράσταση», είπε ο ηθοποιός.