«Σχετικός σεβασμός...» - Ξέσπασε στο Twitter η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την ακύρωση της εμφάνισής της στην εκπομπή της Μπακοδήμου

«Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα σε όλες τις προτάσεις γιατί δεν είμαι μαϊντανός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να δώσει τις δικές της εξηγήσεις για την ακύρωση της εμφάνισής της στην εκπομπή Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η ίδια είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ την Κυριακή (4/12), ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Στη συνέχεια, μέσα από stories που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε πως οι άνθρωποι της εκπομπής δεν την σεβάστηκαν, παρόλο που εκείνη είχε επιλέξει κατ' εξαίρεση να βγει στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Λίγες ώρες αργότερα, θέλησε να επαναφέρει το θέμα, αυτή τη φορά γραπτώς, μέσα από τις αναρτήσεις της στο Twitter, στις οποίες έκανε πάλι λόγο για έλλειψη σεβασμού, ενώ ανέφερε ότι «απλώς κάποιοι δεν είναι σωστοί».

Τα οργισμένα tweets της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Θα έκανε μια σχετική αναφορά στο όνομα μου να επικοινωνήσει πως θα παρευρεθώ κοντά τους. Κακά τα ψέματα είναι δούνε και λαβείν… όπως έχουν ανάγκη οι εκπομπές τους καλεσμένους τους έχουμε κ εμείς … σχετικός σεβασμός λοιπόν από όλες τις πλευρές είναι αναγκαίος. Μην απορούν λοιπόν…

Μερικοί αν σήμερα τελευταία στιγμή έκανα αναστροφή και πήγα για καφέ με την ομάδα μου. Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα σε όλες τις προτάσεις γιατί δεν είμαι μαϊντανός. Θα προτιμήσω να παρευρεθώ κάπου που θα γνωστοποιήσει την παρουσία μου και θα επωφεληθώ. Τι ζούμε; Απλά κάποιοι δεν είναι σωστοί

Όταν πάω κάπου για να προβληθώ πάω για να επικοινωνήσω κ την δουλειά μου. Ενόψει λοιπόν της 1 έκθεσης μοντέρνου κοσμήματος μου που θα λάβει χώρα το2023 και της τόσης δουλειάς όλο αυτόν τον καιρό που ρίχνω, είχα την πεποίθηση πως η 1 εκπομπή που επέλεξα να πάω μετά από 8 μήνες…» έγραψε στις αναρτήσεις της στο Twitter η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Twitter

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Μαρία Μπακοδήμου