«Είναι σα νεκροτομείο» - Φωτογραφίες από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν που σοκάρουν

«Πού είναι τα παιχνίδια των παιδιών;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι σα νεκροτομείο» - Φωτογραφίες από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν που σοκάρουν

Η Κιμ Καρντάσιαν γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες (δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, με φύτρας και άβγαλτα φρύδια, ήταν αγνώριστη). Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με την Κέιτλιν Τζένερ. Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεριμάουντ (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστρια της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Τον Φεβρουάριο του 2007, διέρρευσε το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου (sex tape) που είχε κάνει το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J και λόγω αυτού απέκτησε αρκετή φήμη στα μέσα ενημέρωσης. Λίγο αργότερα, η Καρντάσιαν άσκησε αγωγή εναντίον της εταιρίας η οποία άρχισε να διανέμει το βίντεο χαρακτηρίζοντας την ως Kim K Superstar.

Το 2008, έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, με την ταινία "Disaster Disaster" στην οποία είχε το ρόλο της Λίζα. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στον 7ο κύκλο του προγράμματος "Dancing With The Stars" έχοντας ως παρτενέρ τον Μαρκ Μπάλλας. Τον Ιανουάριο του 2009, έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς "How I Met Your Mother" και λίγους μήνες αργότερα, έπαιξε σε κάποια επεισόδια της σειράς "Beyond The Break" ως Ελ.

σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν
Instagram/@kimkardashian

Συμμετείχε ακόμα ως προσκεκλημένη παρουσιάστρια του "WrestleMania XXIV" και προσκεκλημένη κριτής στο "American's Next Top Model". Τον Νοέμβριο του 2009, κυκλοφόρησε το άρωμα "Kim Kardashian" και το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά "CBS's CSI: NY".

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας τους 59 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και τους 114 εκατομμύρια στο Instagram. Η σελίδα της στο Facebook αριθμεί επίσης 29 εκατομμύρια 'Μου αρέσει'. Να σημειωθεί πως έχει κυκλοφορήσει και αρκετά προϊόντα που φέρουν το όνομά της, όπως το βιντεοπαιχνίδι κινητών, Kim Kardashian: Hollywood το οποίο προσέθεσε στην περιουσία της 52 εκατομμύρια δολάρια , καθώς και πληθώρα ρούχων κι άλλων προϊόντων. Πρόσφατα λάνσαρε τη δίκη της σειρά καλλυντικών με την επωνυμία KKW Beauty τα οποία μάλιστα ξεπούλησαν μέσα σε μόλις 31 λεπτά , προσθέτοντας στις καταθέσεις της ακόμη 12.100.000 δολάρια. Αρκετή δημοσιότητα έλαβε και η σχέση της με τον ράπερ, Κάνιε Γουέστ, με τον οποίον παντρεύτηκε το 2014, έχοντας αποκτήσει και τέσσερα παιδιά μαζί του. Πλέον είναι χωρισμένοι και προσφάτως μάλιστα βγήκε η απόφαση για την διατροφή (δείτε εδώ το εξωπραγματικό ποσό που θα της δίνει κάθε μήνα!)

Το περιοδικό Time, το 2015, την κατέταξε στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως.Το 2016, το περιοδικό Vogue, την ονόμασε "φαινόμενο του λαϊκού πολιτισμού".Τόσο οι κριτικοί όσο και οι θαυμαστές της, την θεωρούν παράδειγμα του "διάσημη απλά επειδή είναι διάσημη".Το 2015, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα, με το εισόδημά της να ξεπερνά πλέον τα 52 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2015 και έπειτα, τα εισοδήματα της ξεπερνούν κάθε χρόνο τις 50 εκατομμύρια δολάρια, χαρίζοντας της ξανά υψηλές θέσεις στη λίστα μέχρι και σήμερα.

Το οίκημά της βρίσκεται στην περιοχή Hidden Hills και στοίχισε εκατομμύρια δολάρια για την μετατροπή στο σπίτι των ονείρων της.

Το σπίτι της Κιμ

Παρόλο που περηφανεύεται για την «απλότητα του design» του σπιτιού της, πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισαν το σπίτι τους ως «καταθλιπτικό». «Αυτό το σπίτι δείχνει καταθλιπτικό» αλλά και «το πιο τρομακτικό σπίτι στον κόσμο» είναι μόνο δύο από τα σχόλια που έγραψαν στο Instagram. Πολλοί πάλι, αναρωτήθηκαν σχετικά με την λειτουργικότητα του λευκού χρώματος σε ένα σπίτι όπου ζουν τέσσερα παιδιά. «Πού είναι όλα τα πράγματα που χρησιμοποιείται καθημερινά; Που είναι τα παιχνίδια των παιδιών;» αναρωτήθηκε κάποιος με έναν άλλον να γράφει: «Είναι πανέμορφο… αλλά μένει κανείς σε αυτό το σπίτι;».

Σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν
Instagram/@kimkardashian
Σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν
Instagram/@kimkardashian
Σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν
Instagram/@kimkardashian
Σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν
Instagram/@kimkardashian
Σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν
Instagram/@kimkardashian
Σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν
Instagram/@kimkardashian

Διαβάστε εδώ τους τέσσερις αδιανόητους κανόνες που έχει βάλει η Κιμ στα παιδιά της όσον αφορά το σπίτι! Τι τους απαγορεύει ρητά!

Ποιο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ είναι το πλουσιότερο;

Ο αδερφός των Καρντάσιαν - Τζένερ έχει προτιμήσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, χωρίς να κάνεις συχνές δημόσιες εμφανίσεις μαζί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία έχει κερδίσει από τις εμφανίσεις του τα ριάλιτι KUWTK και Rob & Chyna, που είχε ξεκινήσει με την τότε σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, αλλά και από την εταιρεία με κάλτσες "Arthur George" που διατηρεί.

Ο πρώην σύντροφος και πατέρας των παιδιών της Kourtney Kardashian, μπορεί να χώρισε από την επί χρόνια αγαπημένη του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θεωρείται ακόμα μέλος της οικογένειας. Μέσα από τις εμφανίσεις του στο σόου, τη σειρά ρούχων του και άλλες επιχειρηματικές συμφωνίες, ο Disick έχει αποκτήσει την περιουσία των 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οικογένεια Καρντάσιανς
Instagram/@kimkardashian

Η Jenner μπορεί να έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο ριάλιτι, όμως στη συνέχεια ακολούθησε την καριέρα του μόντελινγκ, όπου διαπρέπει. Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες καμπάνιες οίκων, περπατήσει σε πασαρέλες και έχοντας ξεκινήσει τη δική της εταιρεία με ποτά, η Jenner έχει καταφέρει να πλησιάσει τα 45 εκατομμύρια δολάρια.

Λίγο μετά την Kendall, η Khloe Kardashian οφείλει την περιουσία των 50 εκατομμυρίων στις εμφανίσεις της στο ριάλιτι, αλλά και στην εταιρεία ρούχων "Good American" που διατηρεί εδώ και κάποια χρόνια.

Κιμ Κλόε Καρντάσιαν
Instagram/@kimkardashian

Η μεγαλύτερη των αδερφών μπορεί να μην είχε μέχρι τώρα τη δημοτικότητα των αδερφών τους, όμως χάρη στο lifestyle brand της Poosh, όσο και στη σχέση της με τον Travis Barker ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Η Kardashian έχει συγκεντρώσει 65 εκατομμύρια δολάρια, ως την προσωπική της περιουσία, ένα ποσό που οφείλεται φυσικά και στις εμφανίσεις της στο σόου, αλλά και χάρη στη θέση του παραγωγού που έχει.

Όσο κι αν η Caitlyn χώρισε από την Kris Jenner, η ίδια βγήκε κερδισμένη, έχοντας αποκομίσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια εξακολουθεί να δίνει δημόσιες ομιλίες, όπως έκανε στο παρελθόν, ενώ από συνεχίζει να εισπράττει χρήματα από τη συμμετοχή της στο KUWTK και το I Αm Cait.

Η διάσημη momager, πέρα από τον μισθό που έχει χάρη στο ριάλιτι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αφού είναι και παραγωγός, η ίδια παίρνει μερίδιο από τα έσοδα των παιδιών της, όπως κάνει κάθε επίσημος μάνατζερ. Γι' αυτό και η περιουσια υπολογίζεται στα 190 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο κι αν πριν από κάποια χρόνια βρισκόταν στο εξώφυλλο του Forbes, ως η μικρότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, εν τέλει της αφαιρέθηκε ο τίτλος, καθώς το Forbes την κατηγόρησε πως έδειξε ψεύτικα στοιχεία για το ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Βέβαια, ακόμα κι αν η περιουσία της δεν έχει ξεπεράσει το δισεκατομμύριο, υπολογίζεται γύρω στα 700 εκατομμύρια χάρη στην επιτυχημένη εταιρεία της με καλλυντικά.

Χωρίς το Forbes να της αφαιρέσει τον τίτλο όπως έγινε με την αδερφή της, η Kardashian αποδείχθηκε πως είναι πράγματι δισεκατομμυριούχος και μάλιστα η περιουσία της αγγίζει το 1,8 δισεκατομμύρια. Χάρη στα επιτυχημένα brand, Skims και KKW, όπως και τις επιχειρηματικές της συνεργασίες και το ριάλιτι που από φέτος θα ξεκινήσει στην πλατφόρμα του Hulu, η Kim Kardashian βρίσκεται στην κορυφή της οικογένειας, αλλά και στην πρώτη θέση με τις πιο πλούσιες celebrity του κόσμου.