Ντόρα Κουτροκόη: Ποια είναι η σχέση της με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο μετά την απομάκρυνσή της από τον ΣΚΑΪ - Όλη η αλήθεια

Η απάντησή της τα λέει όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ντόρα Κουτροκόη: Ποια είναι η σχέση της με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο μετά την απομάκρυνσή της από τον ΣΚΑΪ - Όλη η αλήθεια

Η αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική τηλεόραση, καθώς όλα συνέβησαν πολύ ξαφνικά, με την παρουσιάστρια να δηλώνει απογοητευμένη από την συμπεριφορά των ανθρώπων του ΣΚΑΪ, αλλά και των συνεργατών της γενικότερα (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά την απομάκρυνση).

Όταν ρωτήθηκε την πρώτη φορά, για την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου σχετικά με την απόφαση του καναλιού, η ίδια είπε απλώς όσα της μετέφεραν, τονίζοντας πως απ' ότι φαίνεται δεν γνώριζαν τι συνέβαινε (δείτε εδώ τα πρώτα τους λόγια στον αέρα του "Σήμερα").

«Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 μετά από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Στην ερώτηση για το αν δέχτηκε στήριξη από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ», κατέληξε.

Η απάντηση της Ντόρας Κουτροκόη για την επικοινωνία της με τον Άκη Παυλόπουλο και τον Δημήτρη Οικονόμου

Την Δευτέρα 5/12, ωστόσο, ο Κώστας Τσουρός έστειλε μήνυμα στην ίδια για να την ρωτήσει εάν επικοινώνησαν ξανά μαζί της για να δουν πως είναι και ποια είναι η κατάστασή της, ύστερα από όλα αυτά και η απάντησή της προβλήθηκε στον αέρα του Mega Καλημέρα, αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους του πλατό.

«Ντόρα, σε πήραν τηλέφωνο ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου», τη ρώτησε ο Κώστας Τσουρός, με εκείνη να του απαντά: «Όχι! Δεν είχα κανένα απολύτως νέο τους».