Ανακοινώθηκε επίσημα από το ΣΚΑΪ - Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks

Ποια είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε επίσημα από το ΣΚΑΪ - Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks

Το Σάββατο 3/12, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ύστερα από μία συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια με τον Στέλιο Κουδουνάρη, ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα βρίσκεται στο My Style Rocks αυτή τη χρονιά, όπως ακουγόταν.

Βλέποντας, δηλαδή, η ίδια όσα ακούστηκαν στο πλατό του ALPHA σχετικά με μία παρεξήγηση που υποτίθεται πως είχε δημιουργηθεί με τον σχεδιαστή, θέλησε να λύσει το πρόβλημα και ζήτησε από τους συνεργάτες της να τηλεφωνήσουν στον σχεδιαστή και να μιλήσουν στον "αέρα" για όλα όσα τον προβληματίζουν.

Μ.ΜΠ.: Είσαι στον αέρα, θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας.

ΣΤ.Κ.: Μου κάνεις φάρσα; Ποιους λογαριασμούς μας;

Μ.ΜΠ.: Είδα στην εκπομπή της Καινούργιου ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου. Γιατί εγώ δεν θα μπορώ σαββατοκύριακα λόγω του «Γεια σου» κι εσύ δεν μπορείς άλλες μέρες.

Τότε εκείνος ξέσπασε σε γέλια και είπε: «Το είδα κι εγώ και ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο για να μη νομίζεις ότι κάνω εγώ ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι στο My Style Rocks. Επίσης, τις ώρες των γυρισμάτων δεν τις καθορίζουμε εμείς. Λίγο περίεργα μου φαίνονται τα πράγματα».

Ενώ, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε ξεκάθαρα για το αν θα είναι στο σόου: «Όχι, δεν θα είμαι στο My Style Rocks. Λοιπόν, με αφορμή αυτό το τηλεφώνημα να σας ξεκαθαρίσω ότι ούτε μου έγινε πρόταση, ούτε θα είμαι στο My Style Rocks. Κρίμα, γιατί με εσένα θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία».

Ποια θα παρουσιάσει το My Style Rocks και πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα

Το πρωί της Δευτέρας 5/12, λοιπόν, το ζήτημα αυτό έπεσε στο τραπέζι της εκπομπής "Πρωινό μας" και η Αφροδίτη Γραμμέλη προχώρησε σε αποκαλύψεις για την παρουσίαση του σόου, αλλά και τα ονόματα της κριτικής επιτροπής που φαίνεται πως θα πάρουν την θέση. Η Κατερίνα Στικούδη, μάλιστα, φαίνεται πως είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει δεχθεί πρόταση.

«Ξεκινούν να πέφτουν οι υπογραφές», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και στην προσπάθειά της να εξηγήσει για ποιο λόγο η Μαρία Μπακοδήμου δεν μπορεί να βρίσκεται στο ριάλιτι, δήλωσε: «Τα γυρίσματα αυτής της παραγωγής γίνονται το Σαββατοκύριακο και αυτό δεν αλλάζει».

Τότε πήρε τον λόγο η Αφροδίτη Γραμμέλη και εξήγησε: «Η πρεμιέρα θα γίνει 16 Ιανουαρίου, Θα αρχίσει να προβάλλεται το σόου στον ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια οριστικά, αμετάκλητα εδώ και καιρό, την Κατερίνα Καραβάτου.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε ένα πάρα πολύ καλό κάστινγκ για τις κυρίες που πρόκειται να δούμε και πρέπει να σας πω ότι θα είναι κορίτσια που τα ξέρουμε και από την καλή και από την ανάποδη και κάποιες από αυτές, εγώ προσωπικά, τηλεοπτικά τις ξέρω πάρα πολύ καλά. Πρόσωπα τα οποία τα έχουμε δει και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές».

«Όλα είναι ανοιχτά», πρόσθεσε μόλις η Φαίη Σκορδά ρώτησε αν θα είναι και κορίτσια που έχουν περάσει ξανά από το παιχνίδι.

«Στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα γίνουν και κάποια δοκιμαστικά για την χημεία και την σύνθεση της κριτικής επιτροπής, η οποία θα είναι τριμελής. Δύο πρόσωπα έχουν ένα προβάδισμα. Θεωρούνται πυλώνες. Είναι ο Άγγελος Μπράτης και η Βίκυ Κουλιανού, πάνω στους οποίους επιθυμούν, κανάλι και παραγωγή, να χτίσουν και τον τρίτο που είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ένα από τα πρόσωπα που πραγματικά ενδιαφέρουν, γιατί έχει δοκιμαστεί», κατέληξε έπειτα η συνάδελφος της παρουσιάστριας.