«Το θεωρώ απαράδεκτο...» - Η Μπέττυ Μαγγίρα "άδειασε" την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το άκυρο που έριξε στην εκπομπή της Μπακοδήμου

Δεν το άφησε να περάσει έτσι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το θεωρώ απαράδεκτο...» - Η Μπέττυ Μαγγίρα

Την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί τελικά στην εκπομπή Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου (δείτε εδώ τις αναρτήσεις με τις οποίες το ανακοίνωσε) θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Δευτέρας (5/12) μέσα από το Ποιος είναι Πρωινιάτικα η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξήγησε πως ακύρωσε την εμφάνισή της, διότι κανείς από την παραγωγή δεν μπήκε στον κόπο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, να πει κάτι για εκείνη και την είσοδό της στο πλατό, με αποτέλεσμα εκείνη να επιλέξει να πάει για καφέ.

«Θα έκανε μια σχετική αναφορά στο όνομα μου να επικοινωνήσει πως θα παρευρεθώ κοντά τους. Κακά τα ψέματα είναι δούνε και λαβείν… όπως έχουν ανάγκη οι εκπομπές τους καλεσμένους τους έχουμε κ εμείς … σχετικός σεβασμός λοιπόν από όλες τις πλευρές είναι αναγκαίος. Μην απορούν λοιπόν…

Μερικοί αν σήμερα τελευταία στιγμή έκανα αναστροφή και πήγα για καφέ με την ομάδα μου. Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα σε όλες τις προτάσεις γιατί δεν είμαι μαϊντανός. Θα προτιμήσω να παρευρεθώ κάπου που θα γνωστοποιήσει την παρουσία μου και θα επωφεληθώ. Τι ζούμε; Απλά κάποιοι δεν είναι σωστοί

Όταν πάω κάπου για να προβληθώ πάω για να επικοινωνήσω κ την δουλειά μου. Ενόψει λοιπόν της 1 έκθεσης μοντέρνου κοσμήματος μου που θα λάβει χώρα το2023 και της τόσης δουλειάς όλο αυτόν τον καιρό που ρίχνω, είχα την πεποίθηση πως η 1 εκπομπή που επέλεξα να πάω μετά από 8 μήνες…» έγραψε στις αναρτήσεις της στο Twitter η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λίγο μετά την απόφασή της να μην βγει στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια, τάχθηκε κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και τόνισε πως δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μία εκπομπή θα προαναγγείλει τους καλεσμένους της.

Την ίδια στιγμή, η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε πως και η ίδια όταν είχε βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή, είχε τύχει να προμοτάρει από μόνη της τον εαυτό της, μέσα από αναρτήσεις που έκανε στα δικά της social media (δείτε εδώ το απίστευτο περιστατικό που είχε λάβει χώρα όταν βρέθηκε η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου).

Δεν χαρίστηκε η Μπέττυ Μαγγίρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Εμείς μπορεί να κάνουμε ένα τρέιλερ από την προηγούμενη μέρα και να προαναγγείλουμε τον καλεσμένο, μπορεί όμως και να μην το κάνουμε. Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους. Έχει τύχει και εγώ να πάω σε εκπομπή και να κάνω και εγώ το βίντεό μου για τους followers να με δουν στην εκπομπή.

Δεν είναι δεδομένο ότι τους καλεσμένους σώνει και καλά μια εκπομπή πρέπει να τους προαναγγείλει για να φτάσεις στο σημείο να ακυρώσεις γιατί εγώ θεωρώ ότι αν σε περιμένει μια εκπομπή και φτάνεις σε σημείο να ακυρώσεις την εμφάνισή σου, εγώ το θεωρώ απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.