Η Ελένη κοιτούσε το φωτογράφο και όλο το θέατρο εκείνη - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Μενεγάκη χωρίς τον Παντζόπουλο

Κάθισε πρώτη σειρά και χειροκροτούσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα έχει καταφέρει. Ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες που έχουν βγει από τις βαφτίσεις των παιδιών της (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο της Μαρίνας) , ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν έχει παντρευτεί τον Ματέο Παντζόπουλο, παρά μόνο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του δαχτυλιδιού της.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν που πέρασε, η παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA, Ελένη, πραγματοποίησε σπάνια δημόσια έξοδο. Έδωσε το παρών στο θέατρο Αλίκη, όπου παρακολούθησε την παράσταση "Μπαμπάδες με ρούμι" μια κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Πρόκειται για μια αιχμηρή σάτιρα που διακωμωδεί την ελληνική κοινωνία, όταν πέντε πρόσωπα ετοιμάζουν ένα "γλυκό" σχέδιο αλληλοεξόντωσης για μια κληρονομιά.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο θέατρο, αφού δύσκολα περνάει απαρατήρητη, όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς της, αλλά και λόγω του ότι πολύ σπάνια πηγαίνει σε παραστάσεις.

Η έξοδος της Ελένης Μενεγάκη στο θέατρο Αλίκη

Φορώντας μαύρο παντελόνι και λευκή πουκαμίσα που έδειχνε ακόμη πιο εντυπωσιακή την σιλουέτα της, και με λευκές μπαλαρίνες (δείτε εδώ παρόμοιες), έκανε τους πάντες να την κοιτάνε.

Μάλιστα, δεν είχε στο πλευρό της τον Ματέο Παντζόπουλου ή τις κόρες της, αφού επέλεξε να πάει μόνη της.

Ελένη Μενεγάκη εμφάνιση

Κάθισε στην πρώτη σειρά του αμφιθεάτρου και χειροκροτούσε τους ηθοποιούς, ενώ κάθε φορά που την τραβούσε ο φωτογράφος, εκείνη χαμογελούσε.

Ελένη Μενεγάκη δημόσια έξοδος

Μετά το τέλος της παράστασης, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στα καμαρίνια, όπου πόζαρε με τους πρωταγωνιστές: Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κώστας Κόκλας, η Μαρία Λεκάκη, η Σοφία Βογιατζάκη και η Τζόυς Ευείδη.

Ελένη Μενεγάκη θέατρο Αλίκη