Ματέο Παντζόπουλος: Αυτή είναι η βέρα του από τον γάμο με την Ελένη

Λάμπει από μακριά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Αυτή είναι η βέρα του από τον γάμο με την Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος προσπάθησαν να κρατήσουν τον γάμο τους επτασφράγιστο μυστικό αλλά δυστυχώς γι'αυτούς τους πρόδωσαν οι βέρες που φορούσαν στο χέρι!

Κανείς ποτέ δεν έμαθε πολλές λεπτομέρειες για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Το μόνο που είχε διαρρεύσει από την εκπομπή Αποκαλυπτικά του Μένιου Φουρθιώτη ήταν πως ο γάμος έγινε τόσο από αγάπη όσο και για να γλιτώσει η παρουσιάστρια από τα γραφειοκρατικά που απαιτούνταν τότε για το παιδί, τη μικρή Μαρινούλα που σήμερα έχει την γιορτή της και νωρίτερα σας αποκαλύψαμε φωτογραφίες από την βάπτισή της.

Οι βέρες του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη

Τότε, λοιπόν, όταν οι φήμες ήθελα την Ελένη και τον Ματέο να έχουν παντρευτεί μυστικά, ο φωτογραφικός φακός τους είχε πιάσει σε νυχτερινό κέντρο και οι βέρες τους γυάλιζαν από μακριά.

Ματέο Παντζόπουλος βέρες

Ελένη Μενεγάκη γάμος

Αυτό είναι το σκάφος των 100.000 ευρώ της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τον συγκινητικό αποχαιρετισμό της στον ALPHA και στην ελληνική τηλεόραση είναι έτοιμη για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στο πλευρό, εννοείται, του συζύγου της Ματέου Παντζόπουλου και τον παιδιών της. Τα πλάνα μέχρι στιγμής λένε βόλτες με το σκάφος των 100.000 ευρώ που πριν από αρκετά χρόνια είχε αγοράσει.

Το σκάφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion.

Η Ελένη Μενεγάκη αφού τακτοποιήσει κάποιες υποθέσεις, καθώς σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες ότι είναι έτοιμη για ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα στην Άνδρο, θα πάρει τον αγαπημένο της και θα περάσουν... δεύτερο ταξίδι του μέλιτος!

Φωτογραφίες από το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Σκάφος Ελένης Μενεγάκη

Μενεγάκη Ματέο περιουσία