«Σε ένα τέτοιο αφήγημα...» - Η πρώτη αντίδραση της Νατάσας Μποφίλιου μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε

Δεν άφησε πολλά περιθώρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Νατάσα Μποφίλιου
Instagram - Νατάσα Μποφίλιου

Ένα ταξίδι της Νατάσας Μποφίλιου στο Λονδίνο και μία σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram (δείτε τις εδώ), ήταν αρκετά για να φέρουν την τραγουδίστρια στο στόχαστρο τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως το ακριβό ντύσιμο και οι γούνες που επέλεξε η τραγουδίστρια, έρχονται σε αντίθεση με τις πολιτικές τις πεποιθήσεις.

Τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά, καθώς άλλοι την υποστήριξαν, λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζει κανείς μία γυναίκα που απλά έχει έφεση στη μόδα ενώ άλλοι την κατακεραύνωσαν (δείτε εδώ τι γράφτηκε).

Θέση μάλιστα θέλησε να πάρει και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος τάχθηκε κατά της επιλογής που έκανε η τραγουδίστρια.

«Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του. Για να γίνει πιο ξεκάθαρος, όμως, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει πως οι απόψεις της ερμηνεύτριας σχετικά με την πολιτική δεν συνάδουν με τον τρόπο που ζει εν τέλει.

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου

Η απάντηση της αγαπημένης τραγουδίστριας ήρθε μέσα από μία σύντομη επικοινωνία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια από τη μεριά της, θέλησε να μεταφέρει τα λόγια της Νατάσας Μποφίλιου το πρωί της Δευτέρας (5/12) στην εκπομπή Πρωινό Μας.

«Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και δεν έκανε καμία περεταίρω δήλωση, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως δε θέλει να δώσει συνέχεια σε όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα.