«Τον θεωρώ φίλο μου τον Γιώργο, τον αγαπάω πολύ» - Στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Η πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μετά τις καταγγελίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τον θεωρώ φίλο μου τον Γιώργο, τον αγαπάω πολύ» - Στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, την Δευτέρα 5/12, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Κιμούλης, ύστερα από τις μηνύσεις που πραγματοποίησε μία σειρά από ηθοποιούς εναντίον του, και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, θέλησε να πει κάποια λόγια για εκείνον και την σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια τώρα και γι' αυτό ακριβώς μπορεί να μιλήσει για τον ίδιο μόνο με καλά λόγια. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως αν είχε την δυνατότητα θα ήθελε να μιλήσει μαζί του στην τηλεόραση, αλλά και με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση και απειλεί μέχρι και με αυτοκτονία.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Γιώργο Κιμούλη

«Τον ξέρω πάρα πολύ καλά τον Γιώργο. Μπορεί να μην κάναμε καθημερινή παρέα, αλλά είναι φίλος μου, τον θεωρώ φίλο μου τον Γιώργο, τον αγαπάω πολύ και τον εκτιμάω πολύ. Το λέω για να είμαι καθαρός και σαφής και δεν τοποθετούμαι πάνω στις καταγγελίες και στις ανταπαντήσεις και στις μηνύσεις», είπε αρχικά και συμπλήρωσε έπειτα: «Είναι ίσως, ο μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας ηθοποιός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την συνέντευξή του: «Εκ πρώτης όψεως δεν αναφέρεται στα γεγονότα, όμως τα γεγονότα έχουν επηρεάσει τον τρόπο σκέψης του, ο οποίος δεν είναι απλός, είναι πολύπλοκη η σκέψη του Γιώργου. Αφήνει μικροαιχμούλες».

«Έχω την δυνατότητα να τον συναντήσω και να του μιλήσω», ανέφερε στην πορεία, με την Κατερίνα Καινούργιου να του δίνει το κίνητρο να μιλήσει μαζί του για την εκπομπή: «Μία συνέντευξη τέτοια υπερβαίνει τα όρια της εκπομπής και υπερβαίνει και τον ρόλο μου στην εκπομπή. Αν είχα μία εκπομπή talk show θα έπαιρνα τον Γιώργο και όχι μόνο τον Γιώργο και άλλους πολλούς που δεν βγαίνουν και τον Πέτρο (Φιλιππίδη) και θα τους έκανα συνέντευξη, γιατί ξέρω την σχέση μας», εξήγησε εκείνος.

Ο ηθοποιός στην συνέντευξή του ανέφερε: «Ουσιαστικά το έργο μιλάει για το ότι κανείς δε μπορεί να κρύψει το παρελθόν του και όση προσπάθεια κι αν κάνει κάποιος, το παρελθόν θα εμφανιστεί και μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο. Από ‘κει και πέρα, ένα άλλο θέμα το οποίο θίγει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν πιστεύουν ότι οφείλουν να αποκτήσουν μία πολύ σημαντική κοινωνική θέση κι έτσι ορμούν με ό,τι έχουν και δεν έχουν στο να κάνουν μια καριέρα».

«Χώνονται στην καριέρα, μέσα σε αυτό το κυνηγητό και όσο χώνονται τόσο χάνονται στην πραγματικότητα από αυτούς που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να τους αγαπήσουν. Αυτό όμως το καταλαβαίνει κανείς σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν είναι πια αργά. Καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα», πρόσθεσε.

Οι μικροαιχμούλες που ανέφερε ο δημοσιογράφος ήταν: «Όσο κι αν προσπαθούμε να κρύψουμε το παρελθόν μας και τις πράξεις μας, δεν τα καταφέρνουμε στο τέλος. Αυτά εμφανίζονται και τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο. Πιστεύουμε, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, ότι όταν θα αποκτήσουμε μία σημαντική κοινωνική θέση, τότε θα μας αγαπήσουν οι άλλοι. Οι άλλοι θα μας αγαπήσουν για κάτι που έχουν δει σε εμάς, το οποίο έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε».