«Η καριέρα της Ρούλας έχει περισσότερα μονοπάτια...» - Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη συνάντηση της Κορομηλά με την Μενεγάκη

«Ήταν εξαιρετική η συνύπαρξη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η καριέρα της Ρούλας έχει περισσότερα μονοπάτια...» - Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη συνάντηση της Κορομηλά με την Μενεγάκη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά στο Mega (δείτε εδώ πώς σχολιάστηκε στο Twitter).

Η γνωστή δημοσιογράφος, που φέτος βρίσκεται στην ομάδα του Πρωινού Μας, χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνύπαρξη των δύο παρουσιαστριών (δείτε εδώ τι έκαναν πίσω από τις κάμερες), ενώ τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει δοκιμαστεί σε όλα τα είδη που έχει δοκιμαστεί η Ρούλα Κορομηλά.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε και για τη δική της καριέρα και εξήγησε πως ανά καιρούς έχει κάνει κι εκείνη τις «αμαρτίες» της, ωστόσο δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε άλλους, παρά έκανε περισσότερο κακό στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως πλέον προσπαθεί να μην είναι τόσο αιχμηρή στην κριτική που ασκεί.

Τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη για την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά

«Ήταν εξαιρετική η συνύπαρξη Ρούλας – Ελένης, έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Υπήρχαν τότε κάποια πράγματα που επιβεβαίωναν δεν ήταν στενές φίλες. Σημασία έχει που τα ξαναβρήκαν. Η καριέρα της Ρούλας έχει περισσότερα μονοπάτια, η Ελένη δεν δοκιμάστηκε στα είδη που δοκιμάστηκε η Ρούλα.

Δεν είμαι πια τόσο αιχμηρή στην κριτική μου, έχω βρει μια ισορροπία. Έχω κάνει τις αμαρτίες μου και στη ζωή και στη δουλειά. Κάποιες τις έκανα και τις ευχαριστήθηκα, ενώ κάποιες τις μετάνιωσα. Ποτέ δεν ήταν σκόπιμο να πειράξω άλλους ανθρώπους, μάλλον κακό στον εαυτό μου έκανα τις περισσότερες φορές», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.