Τζεφ Μοντάνα: Ποζάρει γυμνή και στέλνει ηχηρό μήνυμα για το AIDS

«Όσον αφορά στο κοινωνικό στίγμα, εκτός του ότι αποτελεί σφάλμα της λογικής, είναι και κάτι που αφορά τις γνώμες των άλλων»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / tzefmontana)
(instagram / tzefmontana)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στην 1η Δεκεμβρίου, 29 διάσημοι Έλληνες πόζαραν γυμνοί στο φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού για το ετήσιο naked issue του Down Town. Η Τζεφ Μοντάνα ήταν μέσα σε αυτούς και γδύθηκε, στέλνοντας το δικό της μήνυμα, θέλονταν να δείξει πως πρέπει όλοι να είναι δυνατοί και να τα καταφέρνουν , όπως έκανε το μοντέλο που είχε αποκαλύψει, πως είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση, όταν ήταν ακόμη ανήλικη (δείτε εδώ τι είχε πει).

Η απάντηση και η φωτογραφία της Τζεφ Μοντάνα

Για τις ανάγκες του 16ου Naked Issue του περιοδικού, φωτογραφήθηκε γυμνή και έστειλε το δικό της μήνυμα για την εξάλειψη του ιού και του κοινωνικού στίγματος.

«Δεν είμαι σε θέση να ενθαρρύνω ή να αποθαρρύνω κανέναν για τον τρόπο που επιθυμεί να διαχειριστεί προσωπικά θέματα της υγείας του. Όσον αφορά στο κοινωνικό στίγμα, εκτός του ότι αποτελεί σφάλμα της λογικής, είναι και κάτι που αφορά τις γνώμες των άλλων.

Θεωρώ ανόητο ακόμα και σε ζητήματα υγείας να λαμβάνουμε ως σημαντική τη γνώμη των άλλων», λέει η Τζεφ Μοντάνα στο Down Town.

Η Τζεφ Μοντάνα για την παγκόσμια ημέρα κατά του aids
(instagram / tzefmontana)

Ακόμη, στην φωτογράφηση αυτή βρέθηκε και η Στεφανία Γουλιώτη δίνοντας και αυτή ένα "μήνυμα-δύναμη" για όλους και όσους νοσούν.

«Οι φορείς του HIV δεν είναι υποχρεωμένοι να μοιράζονται την ιστορία τους. Είναι δουλειά της Πολιτείας να ενημερώσει για το τι είναι φορέας και να μειώσει τον φόβο απέναντι στους ανθρώπους αυτούς. Ο κολλητός μου είναι φορέας και είτε μου το είπε, είτε όχι δεν άλλαξε τίποτα.

Αν κάποιος θέλει, να το μοιραστεί για να έρθει πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπά και όχι για να κάνει τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνει η Πολιτεία. Σημασία έχει η αγάπη και οι ανθρώπινες σχέσεις και όχι ένας αόρατος εχθρός. Αν φοβάσαι, ενημερώσου. Είναι δικό σου χρέος», αναφέρει η ίδια.

Η Στεφανία Γουλιώτη για την παγκ. ημερα κατά του aids
(Down Town)