Ανέβηκε στη σκηνή, γονάτισε και της έδωσε το δαχτυλίδι - Πανικός με την κίνηση του Χρήστου Μάστορα

Αυτό δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανέβηκε στη σκηνή, γονάτισε και της έδωσε το δαχτυλίδι - Πανικός με την κίνηση του Χρήστου Μάστορα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Χρήστος Μάστορας έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με μία του μόνο κίνηση. Τον τελευταίο καιρό, η προσωπική ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας και όλα δείχνουν πως είναι σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μάλιστα, το πανέμορφο μοντέλο έχει βρεθεί αρκετές φορές στο πλευρό του στο κέντρο που εμφανίζεται (δείτε εδώ στιγμιότυπα από την πρεμιέρα), ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Κάποια σχόλια που γίνονται με ενοχλούν και κάποια που γράφονται. Με κάνουν tag και σε κάτι βλακείες. Από τη στιγμή που δεν έχω πει ποτέ με ποιον είμαι, μην με κάνεις tag και μην ασχολείσαι. Νομίζω πως πρέπει να ασχολούμαστε με τη ζωούλα μας. Να μην σπαταλάμε καθόλου ενέργεια με το τι κάνουν οι άλλοι στην προσωπική τους ζωή.

Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε κάποια πράγματα, αλλά είναι και επιλογή αν θέλουμε να τα μοιραστούμε ή όχι. Νομίζω έχουμε και το δικαίωμα να αλλάξει αυτό. Κάποτε τα μοιραζόμουν, νομίζω έχω το δικαίωμα να μην μοιραστώ πότε τίποτα προσωπικό μου», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το μονόπετρο που έδωσε ο Χρήστος Μάστορας

Αυτή τη φορά ωστόσο, οι κινήσεις του Χρήστου Μάστορα δεν είχαν να κάνουν με την αγαπημένη του. Ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι ανέβηκε πάνω στη σκηνή της Νατάσας Θεοδωρίδου και της προσέφερε ένα δαχτυλίδι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου υποδέχτηκε στο σπίτι της τον αγαπημένο της φίλο και γειτονάκι από το διπλανό «Έναστρον» Χρήστο Μάστορα.

Τον καλωσόρισε στη σκηνή και ο Χρήστος της αφιέρωσε το «Γιατί καλέ Γειτόνισσα» ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά τους αποθέωνε!

Η μεταξύ τους χημεία και φιλία που μετράει αρκετά χρόνια, έκανε αυτή τη συνύπαρξη on stage, απλά, μαγική!

Ο Χρήστος Μάστορας που με τις ΜΕΛΙSSES έχουν βάλει τη σφραγίδα τους το live clubbing της Αθήνας, αφιέρωσε στη Νατάσα της καρδιάς μας το «Κύμα» ενώ στο «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική!
Στο τέλος ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσε μοναδικά a capella το νέο του τραγούδι "Crayon".

Με την ενέργεια τους και το μοναδικό τους χιούμορ οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες χάρισαν στο κοινό ένα μαγικό στιγμιότυπο που θα τους μείνει αξέχαστο.

Στο μεταξύ η νέα επιτυχία της Νατάσας "Περηφάνια Μόνο" έχει ήδη ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube ενώ έχει κατακτήσει τις καρδιές μας και τις πρώτες θέσεις του επίσημου air play chat σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τα sold out κάθε Παρασκευή και Σάββατο νωρίς, στις 22:30, στην Ακτή Πειραιώς έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο, με το κοινό να δίνει το παρών με ενθουσιασμό και να αγκαλιάζει τη νέα πρόταση της Νατάσας Θεοδωρίδου στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστος Μάστορας