«Ναι ρε πα@@ρες εγώ φταίω που...» - Ο Τριαντάφυλλος έκραξε άσχημα Καινούργιου και Super Κατερίνα

«Ύστερα του λέει φίλη μου η Κατερίνα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ναι ρε πα@@ρες εγώ φταίω που...» - Ο Τριαντάφυλλος έκραξε άσχημα Καινούργιου και Super Κατερίνα

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα 5/10 η Ναταλί Κάκκαβα και ο παρτενέρ της στο J2US, Κώστας Αγέρης, με αφορμή την αποχώρησή τους (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς) το βράδυ του Σαββάτου 3/12.

Το μουσικό ζευγάρι, μίλησε για την εμπειρία που απέκτησαν από το παιχνίδι, ενώ δεν δίστασαν να αναφέρουν πως ήταν άδικο που αποχώρησαν από το show του ALPHA, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Μάλιστα, πρόβαλλαν και τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου ο οποίος ανέφερε ότι «Ήταν πολύ καλοί, φανταστικοί», ενώ για τη Ναταλί: «Το έχεις κορίτσι μου, το ντουέτο δεν το χάνω μαζί σου, με τίποτα».

Ωστόσο, ο τίτλος που είχαν βάλει στο super της εκπομπής, ενόχλησε ιδιαίτερα τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόσο κατά της εκπομπής όσο και κατά της Κατερίνας Καινούργιου.

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την Καινούργιου

Συγκεκριμένα, έγραψε «Ναι ρε πα@@ρες εγώ φταίω που αποχώρησαν ρε πάτε καλά. Κατερίνα σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου δηλαδή έλεος στο survivor εγώ φταίω σε όλα εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ».

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, που είδε την ανάρτηση του τραγουδιστή θέλησε να του απαντήσει και δημόσια, κάνοντας αναδημοσίευση την δημοσίευση του και γράφοντας «Πας καλά;;;; Είσαι αδυναμία μας... πλάκα κάναμε... Και μην μιλάς άσχημα εδώ»

Τριαντάφυλλος Super Κατερίνα