Ζέτα Δούκα: Έτοιμο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο - Γέμισε το σπίτι πολύχρωμα στολίδια με την συντροφιά της κόρης και του άνδρα της

Τοποθέτησαν αστέρι στην κορυφή με την βοήθεια του μπαμπά

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / zetadouka)
(instagram / zetadouka)

Το απόγευμα της Κυριακής (4/12) η Ζέτα Δούκα με την οικογένεια της, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της και γέμισε όλο το αγάπη και ζεστασιά. Ήταν κάτι που χρειαζόταν η γνωστή ηθοποιός μετά τις "ανακουφιστικές" εξελίξεις με την δικαστική διαμάχη της με τον Γιώργο Κιμούλη (δείτε εδώ σε τι κατάσταση βρίσκονται).

Η Ζέτα Δούκα πέρα από μια πολύ επιτυχημένη ηθοποιός είναι και μια πολύ αφοσιωμένη και τρυφερή μαμά, αφού η κόρη της Θάλεια είναι μια ''πηγή φωτός'' για τη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Με αφορμή τη γιορτή της κόρης της 1/9 ανέβασε δυο φωτογραφίες για να ευχηθεί στη ''μούσα της μητρικής της ζωής'', όπως την αποκάλεσε στην ανάρτησή της.

Οι ευχές της Ζέτας Δούκα στην κόρη της Θάλεια

Η τρυφερή φωτογραφία της Ζέτας Δούκα με την κόρη της Θάλεια

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP /ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ZetaDouka instagram

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα με την κόρη και τον άνδρα της

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου ανέβασε σχετικό βίντεο στο instagram μπαίνοντας έτσι και επίσημα στην εορταστική περίοδο για τα φετινά Χριστούγεννα που θα περάσει δίπλα στην οικογένειά της.

«Αυτά που ζούμε , μας σοβαρεύουν απότομα, μας παρασοβαρεύουν θα έλεγα , γιατί είναι απαιτητικά και ασύλληπτα καμιά φορά για το νου μας και χρειάζονται την προσοχή και την έγκαιρη δράση μας.


Όμως η ζωή είναι δώρο, το να μεγαλώνουμε είναι προνόμιο και η χαρά και η ευγνωμοσύνη ως εκ τούτου, πρέπει να αναγνωρίζονται και να γιορτάζονται κάθε μέρα! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Μου είναι πολύτιμες και αναγκαίες, ιδίως σε αυτή τη φάση της ζωής μου», είχε γράψει η Ζέτα Δούκα με αφορμή τα γενέθλιά της.