«Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι! Οι μηνύσεις...» - Οι δηλώσεις Αδαμαντίδη και Κίρκη για την σχέση τους

Τα έχουν αφήσει πια όλα στο παρελθόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι! Οι μηνύσεις...» - Οι δηλώσεις Αδαμαντίδη και Κίρκη για την σχέση τους

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 5/12 ο Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα του ALPHA και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους πρόσφατους τριγμούς στη σχέση του, ωστόσο όπως φαίνεται τα έχουν αφήσει όλα πίσω και έχουν αλλάξει σελίδα στην ζωή του. Μάλιστα, και οι δύο τόνισαν πως οι μηνύσεις ανήκουν πια στο παρελθόν, ενώ πρώτοι εμείς εδώ σας είχαμε αποκαλύψει πριν καιρό πως πράγματι ζευγάρι τις έχει αποσύρει κι είναι ξανά μαζί (διαβάστε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Άλλωστε, το ζευγάρι έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ, μιας και η απώλεια της μητέρας του τραγουδιστή τους ένωσε πολύ. Μάλιστα, η Βαρβάρα Κίρκη φοράει πια στο χέρι της το δακτυλίδι που της χάρισε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Θέμης την αγαπούσε πάρα πολύ, θέλω να το ξέρετε αυτό. Πηγαίναμε πολύ συχνά και τη βλέπαμε. Και αυτό το δακτυλίδι είναι δώρο δικό της. Με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή γυναίκα. Ήταν υπόδειγμα μάνας» είχε πει συγκινημένη η Βαρβάρα Κίρκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις Αδαμαντίδη - Κίρκη για την σχέση τους

«Ποια σχέση δεν έχει προβλήματα; Είτε είναι φιλική, είτε είναι επαγγελματική. Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι. Τραγουδάει έρωτα, τραγουδάει πάθος, το ζει κιόλας», είπε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Την ίδια στιγμή, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να πάρει δώρο στην αγαπημένη του για την ονομαστική της εορτή, ενώ η Βαρβάρα Κίρκη έστειλε την αγάπη και τις ευχές της στον συμπαρουσιαστή της, Αλέξανδρο Πετρίδη, με αφορμή το ότι ο τελευταίος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στον τηλεοπτικό σταθμό High TV.