«Την πάω, γιατί είναι ξινή» - Η ατάκα του Δήμου Βερύκιου για την Νατάσα Μποφίλιου μετά τον "σάλο" για την εμφάνισή της στο Λονδίνο

«Γεννούν και τα κοκόρια του ΚΚΕ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την πάω, γιατί είναι ξινή» - Η ατάκα του Δήμου Βερύκιου για την Νατάσα Μποφίλιου μετά τον

Τις τελευταίες ώρες, το Twitter έχει γεμίσει με σχόλια που, σίγουρα, δεν τιμούν την Νατάσα Μποφίλιου. Η ίδια αποφάσισε να εμφανιστεί στο Λονδίνο και να φωτογραφηθεί ως μοντέλο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου), με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να θεωρήσει πως αυτή η κίνηση είναι λανθασμένη από πλευράς της, διότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μιλά για επαναστάσεις και από την άλλη φαίνεται πως γίνεται ένα με τον καπιταλισμό.

Το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου για την Νατάσα Μποφίλιου

Πολλοί διάσημοι θέλησαν, μάλιστα, να τοποθετηθούν για το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να ξεκινάει έναν δημόσιο διάλογο, ενώ την σκυτάλη πήρε και ο Δήμος Βερύκιος, το πρωί της Δευτέρας 5/12, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day.

Ο ίδιος ανέφερε πως πρόκειται για μία πολύ έξυπνη κίνηση, καθώς όλο αυτό λειτουργεί ως διαφήμιση για το ΚΚΕ, εν όψει τον εκλογών. Οι γυναίκες της εκπομπής υποστήριξαν πως είναι στο πλευρό της, με τον δημοσιογράφο να λέει πως και εκείνος την συμπαθεί, αλλά κυρίως επειδή κατά την γνώμη του είναι ξινή.

«Γεννούν και τα κοκόρια του ΚΚΕ. Η διαφήμιση που γίνεται τα τελευταία 24ωρα στο ΚΚΕ μέσω του αρνητικού τρολαρίσματος στο διαδίκτυο για την Νατάσα Μποφίλιου είναι η καλύτερη. Πήγε στο Λονδίνο και φωτογραφήθηκε με τα ρούχα, από ότι διάβασα κάπου, την αδερφής της. Γίνεται, λοιπόν, με το γουνέτο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Προβλέπω ότι η Νατάσα Μποφίλιου θα είναι στα έδρανα του ΚΚΕ. Το προβλέπω».

Ενώ στη συνέχεια, κατέληξε: «Την πάω και για έναν άλλο λόγο, γιατί είναι ξινή σαν την δικιά μου, Σοφία».