«Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι ομοφυλόφιλος...» - Η απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον σάλο με τη Μποφίλιου

«Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μία εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μία πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι ομοφυλόφιλος...» - Η απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον σάλο με τη Μποφίλιου

Μετά το σχόλιο που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για το ταξίδι της Νατάσας Μποφίλιου στο Λονδίνο (δείτε τι έγραψε), ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Μας και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την ανάρτησή του.

Όπως είπε, οι πράξεις της Νατάσας Μποφίλιου έρχονται σε αντίθεση με το προφίλ που έχει επιλέξει να προβάλλει και το οποίο την έχει χαρακτηρίσει ως καλλιτέχνιδα όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζει το κοινό.

Την ίδια στιγμή ανέφερε πως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχθεί τον σχολιασμό, ειδικά όταν οι πράξεις της έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενά της.

Τα λόγια του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τη Νατάσα Μποφίλιου

«Δεν το έχω μετανιώσει γιατί θα έλεγα ότι είναι το κλασικό καυστικό μου χιούμορ που κάνω εδώ και χρόνια στο ραδιόφωνο. Είναι από μία άποψη αναμενόμενο. Στον χώρο της showbiz, που η μουσική είναι ένα μεγάλο κομμάτι, όλοι εξειδικευόμαστε σε κάτι. Εγώ όπως είπε έχω ταυτιστεί με ένα καυστικό χιούμορ. Οι καλλιτέχνες ταυτίζονται πρωτίστως με το ρεπερτόριο ενώ δευτερευόντως έχουν ένα image.

Η Τάμτα είναι μία καλή ποπ τραγουδίστρια και fashion icon, ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας καλός λαϊκός τραγουδιστής και το καλό παιδί. Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μία εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μία πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια, η οποία τον τελευταίο καιρό δίνει όλο και περισσότερο χώρο στην εκδήλωση της πολιτικής της πεποίθησης. Όταν η πολιτική πεποίθηση είναι «ανοιχτή» και πας στο κομμάτι της μόδας, εξ' ού και το Wanna Be On Top που έβαλα στο σχόλιό μου, είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι, ένα κομμάτι που ο κομμουνισμός απεχθάνεται.

Όταν υπάρχει μία διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, θα έρθω εγώ και θα κάνω το σχόλιό μου», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ήρθε και η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου (δείτε εδώ τι ανέφερε).

Στη συνέχεια, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και οι συνεργάτες της, θέλησαν να σχολιάσουν πως πρόκειται για μία γυναίκα που έχει το δικαίωμα να ασχοληθεί με τη μόδα, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να εξηγεί μεταξύ άλλων:

«Σε καμία περίπτωση δεν είπα να μην είναι γυναίκα κάποια ή να μην φωτογραφηθεί. Μιλάω σαν ένας άνθρωπος που αγαπάει και τιμάει ιδιαιτέρως τη γυναίκα κι ας είναι ομοφυλόφιλος. Πολύ καλά κάνει από τη στιγμή που θέλει να πάρει τα βουνά και ψάχνει έναν νέο Τρότσκι για να την εμπνεύσει. Όταν κάνει κάτι που είναι τελείως αντίθετο από το προφίλ που προβάλλει και «πουλάει», να περιμένει και τις αντιδράσεις».