Δεν ξεκολλούσαν από τα μέλια - Τα "έσπασαν" σε βραδινή έξοδο με σαμπάνιες Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να άκουσαν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με την σχέση τους, καθώς πολλοί πίστευαν πως ήταν ψεύτική απλά και μόνο για να παραμείνουν στο Survivor 5, ωστόσο, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας απέδειξαν το αντίθετο και με το παραπάνω.

«Έγραψαν για παράδειγμα ότι μοιάζω σαν μπαμπάς της λόγω της διαφοράς. Τώρα που ξυρίστηκα, νομίζω ότι πλησιάζω πιο πολύ στην ηλικία. Από την άλλη άκουσα, πρωτοφανές για εμένα, ότι με είπαν γκέι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αποκλείεται, δεν το πιστεύω, γελάω. Όχι ότι έχω κάτι με ανθρώπους με διαφορετικές προτιμήσεις. Γνωρίζω, έχω φίλους και μια χαρά αλλά δεν είμαι εγώ» είχε πει ο Μαρτίκας, απαντώντας στα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο.

Το ζευγάρι ωστόσο, όχι μόνο είναι μαζί και πολύ ερωτευμένο αφού έχουν ανταλλάξει και δαχτυλίδι, αλλά για χάρη του φαρμακοποιού το μοντέλο κατέβηκε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα και μάλιστα συγκατοικούν, αλλάζοντας ωστόσο την διαρρύθμιση του εσωτερικού του σπιτιού.

Μάλιστα Βρισηίδα και Μαρτίκας, δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτα τους

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ακτή Πειραιώς, όπου απόλαυσε την Νατάσα Θεοδωρίδου, μαζί με την παρέα του, ανοίγοντας μπουκάλια και πετώντας λουλούδια στην πίστα.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο ένας δεν έφευγε από το πλευρό του άλλου, ενώ είχαμε και πολλά "καυτά" φιλιά".

Την αγκαλιά δεν "έσπασαν" ακόμη και όταν βρέθηκε ακριβώς από πάνω τους η τραγουδίστρια για να τραγουδήσει, ενώ πίσω τους άνοιγαν σαμπάνιες.

Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας Ακτή Πειραιώς

Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας μπουζούκια

Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας