Στέφανος Τσιτσιπάς: Αλλάζει καριέρα - Ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια

«Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν σκέφτεται να γίνει προπονητής»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / stefanostsitsipas98)
(instagram / stefanostsitsipas98)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ένας από τους σημαντικότερους και πιο ταλαντούχους για την ηλικία του τενίστες, σε παγκόσμια κλίμακα θεωρεί φυσιολογικό στο μέλλον να μην συνεχίσει στον χώρο του πρωταθλητισμού, διότι κάποια στιγμή θα τελειώσει. Πως θα φανεί στο κοινό;

Ο ίδιος έχει προκαλέσει αρκετές φορές την αντίδραση του κοινού του και όχι μόνο, ακόμη και για το πιο μικρό πράγμα, όπως η προφορά του ονόματος του, κάτι που είχε προκαλέσει το ξέσπασμα του (δείτε εδώ πως αντέδρασε).

Ο χώρος που θέλει να "εισέλθει" ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τένις

Για πολλούς ανθρώπους, ειδικά του αθλητικού χώρου είναι λογικό να σκέφτονται πως θα δουν τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε έναν παραπλήσιο χώρο, για να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν είναι όμως αυτό που θέλει ο ίδιος.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν σκέφτεται να γίνει προπονητής αλλά θα τον ενδιέφερε να στραφεί στον κόσμο του σινεμά! Έχει... τρέλα με την δημιουργία βίντεο και ταινιών και τον εντυπωσιάσει ο χώρος του κινηματογράφου.

Πριν από λίγες ημέρες μίλησε στο Tennis Magazin και αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια. «Νομίζω πως όλοι οι ταλαντούχοι άνθρωποι θέλουν να είναι δημιουργικοί. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι ταλαντούχος, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι. Έχω πολλά ενδιαφέροντα και προσπαθώ πάντα να βρίσκω τον δρόμο μου και να ξεχωρίζω.

Η δημιουργία ταινιών θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό επάγγελμα στο μέλλον. Θα ήταν ωραίο να ακολουθήσω μια καριέρα ως σκηνοθέτης, ως ηθοποιός ή ως παραγωγός. Αυτή τη στιγμή όμως έχω άλλες προτεραιότητες και δεν έχω χρόνο για να σκέφτομαι τέτοια πράγματα» σημείωσε ο Έλληνας τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη στο SPORT24 όπου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις και δηλώσεις που έχει κάνει παλιότερα καθώς έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, κάτι που τον επηρεάζει τόσο επαγγελματικά, όσο και ψυχολογικά.

«Υπήρξε υπερβολή εκ μέρους εκείνων που το εισέπραξαν. Υπάρχουν πολλές εκδοχές γι’ αυτό που είπα κι εγώ το πιστεύω και το στηρίζω μέχρι και τώρα. Εμένα μου αρέσει πολύ η ποιότητα και σαν πρέσβης της χώρας μου θέλω να φανεί αυτή η ποιότητα και στη χώρα μου», σημείωσε για την περιβόητη ανάρτηση.

Κια συνέχισε μιλώντας για τα social media: «Κάθε μέρα μου κάνουν ζημιά. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού και δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά ένας δημοσιογράφος πήρε κάποια λόγια από αυτά που είπα και τα παράφρασε.

Έγινε δυσφήμιση χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πιστεύω πως οποιοδήποτε άνθρωπος νιώθει ότι η υγεία του δεν βρίσκεται στα καλύτερά της πρέπει να πάει να εμβολιαστεί, οπότε ναι είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι».