«Μου φαίνεται ευτελές! Με κάνει έξαλλη το να...» - Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα για τον σχόλια κατά της Μποφίλιου

Πήρε θέση στο ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου φαίνεται ευτελές! Με κάνει έξαλλη το να...» - Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα για τον σχόλια κατά της Μποφίλιου

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με την Νατάσα Μποφίλιου, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, μετά από μερικές αναρτήσεις που έκανε η ίδια στα social media από το ταξίδι της στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, τα ρούχα που φορούσε στις φωτογραφίες αυτές είναι με μακριά παλτό, εμπριμέ υφάσματα, λεπτομέρειες με γούνα και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ (δείτε εδώ τις φωτογραφίες). Ωστόσο, ακριβώς αυτή η ενδυμασία έκανε πολλούς να ξεσπάσουν κατά της, όχι επειδή προέρχονται από την κολεξιόν της αδερφής της, αλλά για το μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτές τις αναρτήσεις

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για επαναστάσεις και γενικότερα έχει εκφράσει πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με αυτή την κίνησή της για αυτό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μέχρι και στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια του κόσμου).

Το εν λόγω ζήτημα σχολιάστηκε σήμερα το πρωί 5/12 και στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA, με την Δανάη Μπάρκα να παίρνει θέση.

Ο σχολιασμός της Δανάης Μπάρκα στο ντόρο με τα ρούχα της Μποφίλιου

«Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει. Μου φαίνεται ευτελές να κρίνουμε τη ζωή κάποιου, το τι κάνει, που πάει ταξίδια, σε σχέση με την ιδεολογία που ακολουθεί και έχει. Πρώτον, δεν ξέρουμε τι κάνει στη ζωή της η Νατάσσα Μποφίλιου και αν βοηθάει, το πόσο συνεισφέρει και πόσο ακολουθεί την ιδεολογία της και τα πιστεύω της.

Μου φαίνεται ευτελές. Νιώθω ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα και νιώθω ότι έγινε με σκοπό. Με κάνει έξαλλη το να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.