Ντύθηκε στα χρυσά όλο το σπίτι - Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ντορέττας Παπαδημητρίου και ο εντυπωσιακός στολισμός γύρω από το τζάκι

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, η οποία ωστόσο πραγματοποιεί ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, το όνομά της έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, εξαιτίας της καλύτερής της φίλης, Μαίρης Συνατσάκη, η οποία μόλις έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και νονά αυτού θα είναι η συγκεκριμένη ηθοποιός. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες όπου την βλέπουμε να ποζάρει στο θέατρο Άλσος και στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένη νονά».

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Το timing της γέννησης της βαφτιστήρας της είναι σημαδιακό, καθώς ήρθε στον κόσμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την πιο ωραία εποχή του χρόνου. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια, μόλις στόλισε το σπίτι της και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Επέλεξε ένα πανύψηλο δέντρο που φτάνει μέχρι το ταβάνι του σπιτιού της, το οποίο το τοποθέτησε δίπλα από την μπαλκονόπορτα και στο πλάι της τραπεζαρίας. Το γέμισε με λευκές και χρυσές μπάλες, αλλά και με χρυσά αλεξανδρινά, ενώ στην κορυφή έβαλε ένα μεγάλο αστέρι στην ίδια απόχρωση. Φυσικά, δεν έλειπαν και τα λαμπάκια που έκαναν την ατμόσφαιρα του σπιτιού της πιο "ζεστή".

Ο στολισμός δεν σταμάτησε μόνο στο δέντρο. Επεκτάθηκε και στον υπόλοιπο χώρο και κυρίως στο τζάκι της οικίας της, πάνω στο οποίο έβαλε μία γιρλάντα με πολλά φωτιάκια και κόκκινα και χρυσά λουλούδια, ενώ γύρω γύρω, αλλά και πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, έβαλε μικρές μινιατούρες με τον Άι Βασίλη και διάφορα καδράκια.

Ντορέττα Παπαδημητρίου χριστουγεννιάτικο δέντρο
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου σπίτι
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου