«Είναι ένας δύσκολος μήνας...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

«Αυτός ο χρόνος μου άφησε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι ένας δύσκολος μήνας...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

Πολλοί ήταν οι χωρισμοί αυτής της χρονιάς και ένας από τους πιο "βαρβάτους" ήταν και αυτός της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, παρόλο που έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους (δείτε εδώ την φωτογραφία που διέγραψε αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασής τους).

Η ηθοποιός, λοιπόν, από τότε που έγινε γνωστή η είδηση έχει προχωρήσει σε μερικές δηλώσεις, αλλά πάντα προσπαθεί να είναι όσο πιο λακωνική γίνεται για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς προσπαθεί να μην πληγώσει ούτε τον άνθρωπο με τον οποίο ζούσε όλο αυτό το διάστημα, αλλά ούτε και τα παιδιά της.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

Την Δευτέρα 5/12, ωστόσο, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, κάνοντας έναν απολογισμό για την χρονιά που πέρασε και αποκαλύπτοντας τα πλάνα της για τα Χριστούγεννα, χωρίς τον σύζυγό της πια.

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, είναι ένας δύσκολος μήνας, τελειώνουν αυτές οι υποχρεώσεις και μετά τον Ιανουάριο θα έχω μόνο το σίριαλ και θα είμαι μαζί τους.

Γενικά, οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα, οπότε είναι κάτι που έχω μάθει να ζω με αυτό. Αλλά αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά τους και έχω δουλέψει πολύ γι’ αυτή τη σχέση», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη και στη συνέχεια απάντησε για αυτά που της άφησε το 2022: «Αυτός ο χρόνος μου άφησε ανατροπές, αλλαγές, πολύ ωραία ξεκινήματα, ισορροπία, αγάπη, ζεστασιά, ωραία πράγματα…», είπε αρχικά.

Και κατέληξε: «Αναμένω ακόμα περισσότερη ισορροπία, ζεστασιά, φίλους, παρέες, τα παιδάκια μου, ωραία πράγματα και λίγες διακοπές. Τώρα μετά τα Χριστούγεννα θα πάρω τα παιδιά να τα πάω κάπου»