«Σεξάκι καθημερινό, κάθε μέρα με διαφορετικό κορίτσι και βγαίνω στα μπαρ και γίνομαι λιάρδα» - Άναυδοι όλοι με την ατάκα του Σάββα Πούμπουρα στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σεξάκι καθημερινό, κάθε μέρα με διαφορετικό κορίτσι και βγαίνω στα μπαρ και γίνομαι λιάρδα» - Άναυδοι όλοι με την ατάκα του Σάββα Πούμπουρα στον αέρα του MEGA

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, παραχώρησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης το απόγευμα της Δευτέρας 5/12. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος πρόσφατα τοποθετήθηκε για την πρώην συνεργάτιδά του, Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε για την οικογένειά του και τον ρόλο του ως πατέρας.

Μάλιστα, προχώρησε σε δηλώσεις για την ζωή του πριν παντρευτεί και κάνει παιδί και όσα ανέφερε έγιναν η αφορμή για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα.

«Είναι αυτόνομος, οπότε αυτό έχει κάποια δυσκολία όταν τα παιδιά είναι σε αυτή την ηλικία. Αλλά εμένα μ' αρέσει, γιατί, έχει τύπο και χαρακτήρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που ξέρει αν θα γίνει ένας καλός γονιός ή σωστός ή αυτό που λέμε, φτιαγμένος για να γίνει γονιός. Καθυστέρησα, άρα αυτό τι σημαίνει για να καθυστερώ; Εννοώ ότι προσπαθούσα, μάλλον, να το αναβάλλω, αλλά συνειδητοποίησα ότι θα ήταν ωραία άμα το είχα κάνει λίγο πιο νωρίς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ως άνθρωπος είμαι και τα δύο. Μπορώ να είμαι απίστευτα υπομονετικός, αλλά να θέλω και από τη μία στιγμή στην άλλη να συμβεί κάτι. Αυτό που έχει συμβεί με τον Ίωνα, είναι ότι πραγματικά καταλαβαίνω τι σημαίνει να έχεις υπομονή πλέον και η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει ακόμα καλύτερος τους τελευταίους μήνες που ο Ίωνας έχει αρχίσει κα μιλάει».

«Ήμουν, μάλλον ορκισμένος εργένης, αλλά δεν φανταζόμουν ότι από μία φάση που γνώρισα την Χαρά που δεν ήθελα να κάνω σχέση, δεν ήθελα γενικά να γνωρίσω καμία γυναίκα και να κάνω σχέση, η Χαρά μου τα ανέτρεψε όλα, μέσα σε ένα καλοκαίρι, μέσα σε μία βραδιά. Και με αυτή τη γυναίκα τα έχω κάνει όλα» κατέληξε για την σύζυγό του.

Η ατάκα του Σάββα Πούμπουρα για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη

Ακούγοντας, λοιπόν, την συνέντευξή του ο Σάββας Πούμπουρας, θέλησε να σχολιάσει την δήλωσή του σχετικά με το ότι ο δημοσιογράφος ήταν ορκισμένος εργένης, διαφωνώντας μαζί του, διότι θεωρεί πως ο ορισμός αυτής της φράσης είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που περιγράφει εκείνος.

«Ο Παναγιώτης ποτέ δεν ήταν ορκισμένος εργένης. Ήταν πάντα των σχέσεων, ήταν το παιδί που δεν έκανε σεξάρες....», ανέφερε και τον διέκοψαν γελώντας.

Όμως, ο ίδιος συνέχισε και τότε ήταν που όλοι ξεκαρδίστηκαν: «Ορκισμένος εργένης θέλεις να πούμε Δημήτρη τι σημαίνει; Σεξάκι καθημερινό, κάθε μέρα με διαφορετικό κορίτσι και βγαίνω στα μπαρ και γίνομαι λιάρδα. Να, Δημήτρης Ουγγαρέζος ορκισμένος εργένης, προς το παρόν».