«Το θέμα εδώ είναι ότι...» - Το σχόλιο όλο νόημα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλουν για την Μποφίλιου

«Το πρόβλημα είναι ότι πήγε στο Λονδίνο, έβαλε τα ρούχα και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το θέμα εδώ είναι ότι...» - Το σχόλιο όλο νόημα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλουν για την Μποφίλιου

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε η Νατάσα Μποφίλιου τα τελευταία 24ωρα με αφορμή μερικές φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες της προώθησης μίας εταιρείας με ρούχα ωστόσο απέσπασε μια σειρά από σχόλια λόγω του μηνύματος που πέρναγε.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για επαναστάσεις και γενικότερα έχει εκφράσει πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με αυτή την κίνησή της για αυτό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μέχρι και στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια του κόσμου).

Το εν λόγω θέμα σχολιάστηκε εκτενώς και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την ίδια να προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τα σχόλια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για την Νατάσα Μποφίλιου

«Πήγε στο Λονδίνο; Και γιατί έγινε θέμα ότι πήγε στο Λονδίνο; Δεν είναι η μόνη που διαφημίζει ρούχα, έτσι δεν είναι; Το πρόβλημα είναι ότι πήγε στο Λονδίνο, έβαλε τα ρούχα και έδειξε; Αν πήγαινε στο Λονδίνο, έβαζε τα ρούχα και δεν τα έβαζε στο Instagram αλλάζει το προφίλ; Θα έπρεπε να το κάνει κρυφά δηλαδή; Θα έπρεπε να βάλει ρούχα πιο οικονομικά;», είπε η παρουσιάστρια.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, έπειτα, πήρε τον λόγο και είπε: «Αυτή η δημόσια αντιπαράθεση νομίζω ότι σίγουρα δεν οι αριστεροί του σήμερα και οι δεξιοί όπως ήταν πριν 50 χρόνια. Το θέμα εδώ είναι ότι η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία κάνει δηλώσεις πολλές, πολλά σχόλια, είναι πολύ συγκρουσιακή, τώρα δέχεται κι αυτή την κριτική. Ας κάνει ό,τι νομίζει η Νατάσσα, δεν βρίσκω κάτι μεμπτό».