«Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά...» - "Κόλαφος" ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA μίλησε σήμερα 5/12 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και την πολύ κακή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Σωματείο, μετά τις δικαστικές διαμάχες που καλείται να πληρώσει.

Κόλαφος ο Μπιμπίλας για τον Αγγελόπουλο

«Έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ηθοποιών στο Σωματείο και σε κάθε συμβούλιο εγγράφουμε 20-30 στάνταρ. Αυτή τη στιγμή το Σωματείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολλών δικηγόρων που πληρώνουμε για να ανταπεξέλθουμε στους δικαστικούς αγώνες.

Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο. Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο».

Να σημειώσουμε πως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αρκετός ντόρος με τις συμμετοχές του Γιώργου Αγγελόπουλου σε ταινίες και σειρές, παρόλο που δεν έχει σπουδάσει κάτι σχετικό.

Αναφορικά με την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα), ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως θα αναμετρηθούν στις δικαστικές αίθουσες, στέλντοντάς του τις ευχές του για τη νέα του παράσταση, στην οποία δηλώνει ότι μπορεί να παραβρεθεί εάν τον καλέσουν.