Πάολα: "Έσπασε" την σιωπή της για τον σύντροφό της Λάζαρο Βαφειάδη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάολα:

Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Πάολα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινό μας, το πρωί της Δευτέρας 5/12 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με την κόρη της, στα πρότυπα που μπορεί να έχει στη ζωή της, αλλά και στο φλέγον ζήτημα της σχέσης της με τον Λάζαρο Βαφειάδη (δείτε εδώ τον πρώην και τον νυν της μαζί).

Πρόσφατα, μάλιστα, η ίδια απάντησε για πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για μέρες, τα οποία την ήθελαν έγκυο στο δεύτερο παιδί της με τον νέο της σύντροφο.

«Μάλλον με πετυχαίνουν τις φορές που τρώω παραπάνω. Δεν είναι κακό αλλά σίγουρα κάθε χρόνο δεν γίνεται να είμαι έγκυος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Πάολας για τον σύντροφό της Λάζαρο Βαφειάδη

Έτσι, λοιπόν, όταν ρωτήθηκε για το καλό της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, η ίδια εξήγησε πως είναι πιο καλά από ποτέ, αλλά δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. Άλλωστε, τόνισε πως δεν υπάρχει στιγμή στη ζωή της που να ήταν δυστυχισμένη.

«Πλέον ο κόσμος δε ζει με είδωλα και καλά κάνει. Εγώ δεν είχα ποτέ μου είδωλα. Δεν προσπάθησα ποτέ για τίποτα. Μου έδωσε ο Θεός ένα ταλέντο και ανέβηκα εκεί πάνω, είχα τις σιδερένιες πλάτες των γονιών μου και όλα κύλισαν αβίαστα. Μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει πως έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Δε μου αρέσει να προκαλώ. Έχω μεγαλώσει διαφορετικά και αυτό που ζω, ήξερα από μικρή πως θα το ζήσω. Δεν ήταν κάτι που μου ήρθε ξαφνικά μπροστά μου και είπα, “αμάν πως θα το ζήσω αυτό” και άρχισα να τρελαίνομαι», ανέφερε αρχικά.

Στο ενδεχόμενο το παιδί της να ακολουθήσει τα βήματά της στον χώρο της μουσικής, η τραγουδίστρια απάντησε: «Η κόρη μου τραγουδάει όπως όλοι εσείς εδώ, δεν είναι για να κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι για να κάνει κάτι καλύτερο».

Και κατέληξε για τον καλό της: «Δεν υπάρχει περίπτωση η Πάολα να μην είναι καλά. Και όποιος δεν είναι καλά, είναι γιατί ο ίδιος το δημιουργεί στον εαυτό του. Εγώ είμαι και θα είμαι καλά για όσο με κρατάει γερή ο Θεός».