«Και ας λείπεις...» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Εριέττα Κούρκουλου για τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκου

Ήταν πολύ δεμένοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ένα από τα παραδείγματα γυναικών, που αγωνίζονται για τη σωτηρία του πλανήτη μέσα από δράσεις, που κάνει η επιχειρηματίας και συχνά επικοινωνεί από τους λογαριασμούς της στα social media.

Η Κούρκουλου παράλληλα απασχόλησε ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας κατά την εγκυμοσύνη της, καθώς μοιράστηκε την κατάσταση αυτή ανοιχτά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέχρι και τη στιγμή της γέννας (δείτε δω υλικό από τη βάφτιση του γιου της).

Μια ακόμη όμως αγάπη της Εριέττας, η οποία είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και προδίδεται μέσα από το επίθετό της, είναι ο πατέρας της, ο αείμνηστος ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος, ο οποίος εδώ και 15 χρόνια έχει φύγει από τη ζωή.

«Όλες οι κόρες για τον μπαμπά τους πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ήταν πολύ αυστηρός αλλά μέσα από την αυστηρότητά του έδειχνε την αγάπη του. Θυμάμαι όταν ήμουν πέντε χρονών μπήκα στο σαλόνι κάτω, εκείνος έβλεπε μπάλα, εγώ πέταξα το μπουφάν κάτω και μου λέει “Τι ήταν αυτό; Θα το μαζέψει κάποιος; Θα είσαι 25 χρονών και θα έχεις κάποιων να τα μαζεύει;”. Ήταν πολύ πιο αυστηρός. Όταν θέλαμε να ακούσουμε ένα ναι πηγαίναμε στη μητέρα μου. Ισορροπούσαν και συμπλήρωναν απόλυτα ο ένας τον άλλο”», είχε αναφέρει η Εριέττα για τον πατέρα της.

Τη Δευτέρα 5/12 όμως η γυναίκα τον θυμήθηκε, μιας και θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τα γενέθλια του πατέρα της

«Πάντα θα σε γιορτάζουμε κι ας λείπεις», έγραψε με ένα story στην φωτογραφία του πατέρα της η Εριέττα Κούρκουλου.

Κούρκουλου για Κούρκουλο