Παντρεύεται πρωταγωνιστής του Σασμού μετά από 2 χρόνια σχέσης;

Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται πρωταγωνιστής του Σασμού μετά από 2 χρόνια σχέσης;

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του διανύει ένας πρωταγωνιστής του Σασμού, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Τον είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από τις Άγριες Μέλισσες και φέτος τον απολαμβάνουμε και στον Σασμό (δείτε εδώ τις αποψινές 5/12 εξελίξεις).

Και όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 έτσι και τώρα στην σειρά του ALPHA δεν είναι λίγες οι φορές που οι τηλεθεατές τον αποθεώνουν για τις υποκριτικές του ικανότητας (δείτε εδώ μερικά πρόσφατα tweets).

Έτοιμος για γάμο ο Γιώργος Γεροντιδάκης;

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Άσπας Κωνσταντοπούλου. Η όμορφη make up arist και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα, αν κι εκείνος βρισκόταν στο προσκήνιο της δημοσιότητας, λόγω της επιτυχίας της σειράς, κατάφεραν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φλας.

Μπορεί, μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι να υπάρχει έντονη φημολογία ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί μυστικά, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα, αναφέρει χαρακτηριστικά στην RealNews πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους. Οι δυο τους έχουν μια υπέροχη σχέση, αλλά ακόμη δεν έχουν μπει σε διαδικασία προγραμματισμού ενός γάμου.

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του, κάνοντας ένα πάρτι σε κλειστό κύκλο και μάλιστα μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του.

Η σπάνια φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη με την σύντροφό του

Η σχέση τους οδεύει από το καλό στο καλύτερο με τους δυο τους να κάνουν σχέδια για το πώς θα περάσουν τα Χριστούγεννα, αφού δεν θα καταφέρουν να φύγουν εκτός Αθηνών, μιας και ο ηθοποιός, εκτός από τον Σασμό, πρωταγωνιστεί και στην παράσταση "Διάλεξε τον θάνατό" σου, του Ρόμπερτ Τομά στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με την ίδια, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Κοραλία Καράντη και τον Πάνο Σταθακόπουλο.