«Δίνω το χέρι μου και...» - Το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία του Μαυρίδη και της Καθαργιά

«Έστειλα μήνυμα που είχε γίνει screenshot σε όλη την οικογένεια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δίνω το χέρι μου και...» - Το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία του Μαυρίδη και της Καθαργιά

O Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στο Dot στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 4/12 με το ζευγάρι να κάνει δηλώσεις τόσο για τη σχέση τους, όσο και για την παραμονή στο Asia Express στο Star.

Το ζευγάρι, μπορεί να μην επιθυμεί να προκαλεί με την προσωπική τους ζωή, ωστόσο μετά τον γάμο τους, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ τον Μαυρίδη να υπογράφει μαζί με το γιο της Κρίστη) και μετά τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, βλέπουμε να εξοικειώνονται με τις δηλώσεις.

Μετά τα όσα μοιράστηκαν για πρώτη φόρα με το κοινό για την αποχώρηση τους από το παιχνίδι (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου), μίλησαν με άνεση και για τα προσωπικά τους, τη στιγμή της γνωριμίας τους και το ένστικτο της Κρίστη για τη σημερινή εξέλιξη της σχέσης τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθαργιά για τη γνωριμία τους

«Ένιωσα διαφορετικά όταν τον γνώρισα. Όταν γνωριστήκαμε εγώ ήμουν ελεύθερη και μόλις δίνω το χέρι μου κάτι ένιωσα, ότι κάτι συμβαίνει. Ήταν διαφορετική η αίσθηση της γνωριμίας, σαν να το έβλεπα μετά να συμβαίνει», είπε η Κρίστυ Καθαργιά με τον Γιώργο Μαυρίδη να τονίζει:

«Πολλά χρόνια ήμουν εργένης, περνούσα πολλά χρόνια να είμαι μέσα στο σκάφος και περνούσα καταπληκτικά. Γνωρίζω την αδερφή της και έτσι γνώρισα και την Κρίστυ. Προφανώς μου άρεσε και έστειλα στην αδερφή της μήνυμα που έχει γίνει screenshot σε όλη την οικογένεια. Και είπα ότι δεν πειράζει που έχετε πάει Λιτόχωρο, εξάλλου εγώ θα την παντρευτώ μία μέρα και θα την βλέπω κάθε μέρα».