Επεισόδια κάτω από σπίτι της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη - Τι συμβαίνει;

Στο πλευρό της ο Αλεξάνδρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram - Ιωάννα Τούνη
Instagram - Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι γνωστό, πως περνάει μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη, αφού κάνει πολλά χιλιόμετρα όλους αυτούς τους μήνες χωρίζοντας τη ζωή της ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη, που είναι το σπίτι και η δουλειά της και στην Αθήνα, όπου ζει ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το Σαββατοκύριακο (3-4/12) το πέρασε, όπως συνηθίζει στο σπίτι του καλού της, στα Βόρεια Προάστια και μάλιστα από εκεί μας αποκάλυψε για πρώτη φορά το σημείο, όπου θα γεννήσει (δείτε εδώ την πόλη, που αποφάσισε να γεννήσει).

Την επιστροφή της στη συμπρωτεύουσα την πληροφορηθήκαμε μέσα από τα stories της Ιωάννας στο instagram και μάλιστα όλοι καταλάβαμε, πως μπήκε μόνη της στο αεροδρόμιο, όπως κάνει συνήθως.

Στη συνέχεια της Δευτέρας 5/12 όμως, την είδαμε να επισκέπτεται τον γιατρό της (δείτε εδώ τον λόγο) και έτσι έγινε γνωστό, πως είχε και τον Αλεξάνδρου μαζί στον υπέρηχο.

Βίντεο με τα επεισόδια κάτω από το σπίτι της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη

Και ενώ όλοι νόμιζαν, πως η εξέλιξη της ημέρας τους θα είναι ήρεμη μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε ο ίδιος ο Δημήτρης στα social media, έκανε γνωστό, πως κάτω από σπίτι της κοπέλας του συμβαίνουν επεισόδια.

Φωτιές λοιπόν και αστυνομία διαφαίνονται από το μπαλκόνι, καθώς νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη διαδραματίστηκε συμπλοκή ανάμεσα στις αρχές και έναν 16χρονο, η οποία επέφερε διαδήλωση και επεισόδια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Protothema.gr, όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τη 01.00 όταν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για οδηγό Ι.Χ. φορτηγού ο οποίος έβαλε καύσιμα σε πρατήριο βενζίνης της οδού Μοναστηρίου και έφυγε χωρίς να πληρώσει. Το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς, ωστόσο ο οδηγός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη και στο ύψος της Συμμαχικής Οδού, ο 16χρονος επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια έπεσαν πυροβολισμοί και το φορτηγάκι εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε τοίχο. Ο οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές από την αστυνομία αν ο 16χρονος οπλοφορού.