Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Αγαπημένος τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Hovig
Instagram / Hovig

Τους τελευταίους μήνες ακούμε όλο και πιο συχνά από κάποια διάσημη ή διάσημο πως πρόκειται να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ανάμεσα στους οποίους είναι, για παράδειγμα, η Ελένη Φουρέιρα, η Ιωάννα Τούνη, ο Σάκης Αρσενίου (δείτε εδώ το όνομα και το φύλο του μωρού), αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μόλις γέννησε (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για τον τοκετό).

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται, πλέον, και ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, με καταγωγή από την Κύπρο. Ο ίδιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο X-Factor, όταν αυτό παιζόταν ακόμα στο κανάλι του ΑΝΤ1 το 2009, καθώς είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με την φωνή του, γεγονός που τον οδήγησε μέχρι το 11ο live του διαγωνισμού. Έκτοτε, ακολούθησε λαμπρή καριέρα και, μάλιστα, εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision το 2017 με το τραγούδι "Gravity".

Ποιος τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς πολύ σύντομα για πρώτη φορά

Ο λόγος για τον Hovig Demirjian, ο οποίος είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό με την Αρετή Φοινικαρίδου, με την οποία παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2021. Την ευτυχία τους, λοιπόν, ήρθε να ολοκληρώσει και το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο θα έρθει στη ζωή σε λίγους μήνες.

Hovig σύντροφος
Instagram / Hovig

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Instagram, με μία φωτογραφία του ζευγαριού, οι οποίοι πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, με εκείνον να κρατά την κοιλίτσα της καλής του και τα χέρια τους να σχηματίζουν μία καρδιά.

«You + Me = 3», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης και πλήθος κόσμου έσπευσε να ευχηθεί στους δυο τους για τον νέο κύκλο στη ζωή τους.

Hovig παιδί
Instagram / Hovig