Πολύ ευχάριστα νέα για τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβο - Η «οικογένειά» του μεγάλωσε

Φουλ in love με την σύντροφό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/fivospapadakis
Instagram/fivospapadakis

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο γιους του, με τον μεγαλύτερο τον Φοίβο, να ακολουθεί μάλιστα τα βήματα του πατέρα του. Φέτος τον παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή της Μαριόν Μιχελιδάκη στο OPEN, "Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν", όπου κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, επίσης είναι πολύ ευτυχισμένος, καθώς εδώ και περίπου δυο χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα με την αγαπημένη του, Αλίκη-Μάρία Μούση.

Το ζευγάρι από τους πρώτους μήνες της σχέσης του μένει μαζί στο ίδιο σπίτι, λόγω της καραντίνας που τα έφερε έτσι, για να πάρουν την μεγάλη απόφαση της συγκατοίκησης. Πρόσφατα ωστόσο, αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο μεγάλο βήμα (δείτε και φωτογραφίες από το πατρικό του σπίτι).

Μεγάλωσε η "οικογένεια" Παπαδάκη - Μούση

Ο Φοίβος Παπαδάκης και η σύντροφος του, αποφάσισαν να πάρουν το δικό τους σκυλάκι που θα το έχουν σαν παιδί, μιας και λατρεύουν τα ζώα. Έτσι λοιπόν, πήραν ένα γλυκό γαλλικό μπουλντόκ που είναι και η αδυναμία τους, όπως γράφει η Real.

Μπορεί ο δημοσιογράφος να έχει ένα πολύ αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα λόγω της εκπομπής, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για να πηγαίνει βόλτες με την αγαπημένη του αλλά και να ξεκουράζονται στο σπίτι τους.

Η καριέρα του Φοίβου

Ο Φοίβος γεννήθηκε το 1992 και έχει δύο αδέρφια τον Ιάσονα και τον Κωνσταντίνο. Σχολείο πήγαινε στη γερμανική σχολή Αθηνών, από όπου αποφοίτησε και στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2010 και όντας πρωτοετής αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Κάπως έτσι βρέθηκε συντάκτης στο newsbeast.gr, στη συνέχεια εργάστηκε στο vice.gr, καθώς και στο newpost.gr. Έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο King’s college του Λονδίνου και στη συνέχεια του έγινε πρόταση στο ίδιο πανεπιστήμιο να κάνει διδακτορικό. Τελικά δέχτηκε την πρόταση του πανεπιστημίου και για δυο χρόνια δούλεψε ως ερευνητής στο επιστημονικό πεδίο των «Digital humanities».

Τελικά, ο Φοίβος Παπαδάκης αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα ολοκληρώσει τις διδακτορικές του σπουδές.