Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι είμαι ερωτευμένη με...»

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι είμαι ερωτευμένη με...»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, δεν θέλει να απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή, παρά μόνο με την δουλειά της. Μάλιστα, μπορεί πρόσφατα να της χρέωσαν σχέση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, ωστόσο, η ίδια δεν βγήκε να κάνει καμία δήλωση.

Συγκεκριμένα, μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Δέσποινα Βανδή, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φημολογήθηκε πως βρίσκεται σε σχέση με την παρουσιάστρια και μάλιστα, βγήκαν στο φως κοινές φωτογραφίες από έξοδο τους - δείτε εδώ.

«Ξεκίνησε κάτι που δεν γνωρίζουν πού θα καταλήξει όμως είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. δεν πρόκειται να ξαναβγούν έξω μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας» είχε ειπωθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί από κανέναν τους.

Τον περασμένο Απρίλη ωστόσο, βγήκαν τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως έχουν χωρίσει, με τον κάθε έναν να τραβά ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπαγοπούλου για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Παναγοπούλου λοιπόν μπορεί να μην έχει αποκαλύψει τίποτα για τα προσωπικά της, ωστόσο, πολλές φορές έχει αναφέρει πως «Όσο πιο πολύ λες πόσο ευτυχισμένος είσαι, εκεί κάτι δεν πάει καλά συνήθως, νομίζω ότι όταν διαφημίζουμε πολύ την ευτυχίας μας, μάλλον κάτι προσπαθούμε να κρύψουμε».

Σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν σήμερα 6/12 στο Happy Day του ALPHA, δήλωσε χαρακτηριστικά για τη ζωή της έπειτα από ερώτηση αν είναι εργασιομανής «Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου. Δουλεύω τις ώρες που πρέπει να δουλεύω»

Όσον αφορά τα πιο προσωπικά της ανέφερε: «Η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων δεν αφορά τον κόσμο»