Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής του στον αέρα του Happy Day - "Πάγωσαν" η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής του στον αέρα του Happy Day -

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε την Τρίτη 6/12 ο Τάσος Τρύφωνος, ο παρουσιαστής ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή Ο πιο αδύναμος κρίκος, που "μετακόμισε" στην ΕΡΤ. Ο ίδιος έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ που κάνει τους τηλεθεατές να ξεκαρδίζονται στα γέλια και σε αυτό τον βοηθούν και οι διαγωνιζόμενοι κάθε φορά (δείτε εδώ τον διάλογο με πρώην παίκτη του Big Brother που τον άφησε άλαλο).

«Από Σεπτέμβριο, ο Αδύναμος Κρίκος θα είναι εδώ στην ΕΡΤ καθημερινά. Στις 19.00 θα προβάλλεται η εκπομπή, αν κατάλαβα καλά κι αν δεν αλλάξει κάτι. Ελπίζω ότι θα κρατάμε καλή παρέα στους τηλεθεατές. Εγώ έχω ένα καρμικό με την ΕΡΤ. Όταν ήμουν μικρός, ανέκαθεν ήμουν τηλεορασάκιας. Και λέω κοίταξε να δεις που μετά από τόσα χρόνια, θα είμαι στην ΕΡΤ κάθε απόγευμα. Ξεκινάμε αύριο τα γυρίσματα. Κάνουμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα, είναι εξαντλητικό πολύ και πρέπει να ξέρεις εκείνη την ώρα τι απαντάνε. Πρέπει να προσέξεις να μην ξεφεύγεις από τα όρια», είχε δηλώσει ο ίδιος πριν ξεκινήσει η σεζόν στο κρατικό κανάλι.

Τέλος ο Τάσος Τρύφωνος και ο πιο αδύναμος κρίκος

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, αναφέρθηκε για το μέλλον του στο κανάλι, αλλά και την συνέχεια του τηλεπαιχνιδιού και από ότι φαίνεται τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ αισιόδοξα για τον ίδιο και, μάλλον, οι αποφάσεις που έχουν παρθεί δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως, αρχικά, η εκπομπή θα τελειώσει νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί αρχικά, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα υπάρξει άλλος κύκλο του αδύναμου κρίκου, τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά, διότι θεωρεί πως πρέπει να μπει ένα τέλος.

«Ήταν να πάμε μέχρι Μάιο, αλλά θα πάμε μέχρι τον Μάρτιο, γιατί είχαμε οικονομικά θέματα», είπε σε πρώτο επίπεδο και συμπλήρωσε πως για εκείνον έκλεισε αυτός ο κύκλος.