«Έχουμε μιλήσει...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την γέννηση του παιδιού της Μαίρης Συνατσάκη

Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και καιρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουμε μιλήσει...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την γέννηση του παιδιού της Μαίρης Συνατσάκη

Το πρωί της Δευτέρας 5/12, έγινε γνωστό μέσα από το πρωινό του ΑΝΤ1 πως η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή. Η επιχειρηματίας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ύστερα από καισαρική και πλέον στο πλευρό της πέρα από τον καλό της έχει και την αδερφή της, αλλά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την νονά της νεογέννητης.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως έχει και φωτογραφία της μικρής, ενώ και η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε δηλώσεις για την φίλη της.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση. Για λόγους ασφαλείας της Μαίρης και του μωρού έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε ποτέ. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, τα έβλεπε όλα, το είδε το μωρό.

Έζησε το γεγονός της γέννησης. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και πολύ ψύχραιμη. Ο Ιαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ. Περισσότερο ο Ίαν συγκινήθηκε, η Μαίρη είναι πολύ ψύχραιμη και χαρούμενη. Της δώσαμε το μωρό αμέσως στην αγκαλιά της. Πήγαν όλα εξαιρετικά καλά. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα μάτια της Μαίρης», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μαιευτήρας.

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την γέννηση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη

Την Τρίτη 6/12, λοιπόν, στην κάμερα του Mega Καλημέρα μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία συνεργάζεται με την δημοσιογράφο λόγω της συλλογής ρούχων που δημιουργούν μαζί και η ίδια αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με την λεχώνα, τόνισε πως είναι καλά, αλλά δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Γέννησε η Μαίρη το ξέρετε. Έχουμε μιλήσει, είναι καλά, είναι μια χαρά δόξα τω θεώ», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.