«Με στεναχώρησε περισσότερο για την...» - Η αποκάλυψη της Ίνας Ταράντου μετά την "αυλαία" της εκπομπής της

Η δημοσιογράφος του Open βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Έχεις τα Πινέλα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με στεναχώρησε περισσότερο για την...» - Η αποκάλυψη της Ίνας Ταράντου μετά την

Το πρωί της Τρίτης (6/12) στην πρωινή εκπομπή του Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ίνας Ταράντου. Στην παρουσίαση του βιβλίου «Έχεις τα Πινέλα» του Γιώργου Πράτανου και της Νίκης Σταύρου βρέθηκε η δημοσιογράφος του Open και ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος της καθημερινής της εκπομπής πριν από μερικές εβδομάδες, μέσα από την συγχνότητα του καναλιού (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό, η Μάριον Μιχελιδάκη, μίλησε για την πορεία της εκπομπής, τις προκλήσεις του ανταγωνισμού, ενώ για πρώτη φορά μίλησε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ίνας Ταράντου.

«Επειδή είναι η τελευταία μας εκπομπή, ίσως κάποιοι να το γνωρίζετε, νιώθω λίγο το τρακ της πρώτης μέρας. Δεν μου αρέσουν εμένα τα δακρύβρεχτα καθόλου και οι συγκινήσεις γιατί δουλειές είναι και στις δουλειές βρισκόμαστε, χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε και δίνατε ραντεβού μαζί μας.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας μίλησαν, όσους πέρασαν από την εκπομπή λέγοντας μας για την ζωή τους, τα μέρη που αγαπούν, τον τόπο τους και ανοίγοντας τα σπίτια τους. Είχαμε ένα πρόωρο τέλος, εντάξει, δεν πειράζει. Θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή κάπου αλλού και με κάποια άλλα πράγματα. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε σε αυτή την εκπομπή και το προσπάθησε και φυσικά ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου. Αυτό ήταν. Γεια σας. Πολύ κράτησε, παιδιά, αυτό. Φτάνει Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, να περάσετε καλά με υγεία πάνω από όλα και ευτυχία σε ότι κάνετε. Γεια σας», ήταν τα συγκινητικά λόγια της Ίνας Ταράντου στην τελευταία της εκπομπή (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις της Ίνας Ταράντου για την εκπομπή της στον Open

Η Ίνα Ταράντου, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για την εκπομπή της, που πρόσφατα έριξε αυλαία και πλέον το θέμα το θεωρείται "τελεσίδικο" κάτι που δεν την πειράζει, ιδιαίτερα, όπως δήλωσε. Επιπλέον αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που έχει με το κανάλι του Open.

Στις αρχές η παρουσιάστρια είχε στεναχωρηθεί, αλλά περισσότερο είχε αγχωθεί για τους συνεργάτες της, που έχασαν τις δουλειές τους.

«Το έχω αφήσει πίσω μου. Προχωράμε για να σκεφτούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Με στεναχώρησε περισσότερο για την ομάδα μου, γιατί βρέθηκαν χωρίς δουλειά» παραδέχεται η Ίνα Ταράντου και προσθέτει: «Δεν το παίρνω ακριβώς σαν αποτυχία, απλά αυτό το συγκεκριμένο δεν μου βγήκε. Το κλείνω, παίρνουμε το μάθημά μας από αυτό και πάμε παρακάτω».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Ίνα Ταράντου διευκρίνισε πως, αν και το συμβόλαιό της με το κανάλι συνεχίζεται κανονικά μέχρι και τον Ιούνιο, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να συζητήσουν οτιδήποτε νεότερο.