«Η γλώσσα σας στάζει δηλητήριο χρόνια τώρα» - Άγρια κόντρα ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε την απόφαση να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, τελευταία στιγμή, καθώς θεώρησε πως το γεγονός ότι δεν προανήγγειλε την παρουσία της στο πλατό ήταν άσχημο και έδειξε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό της.

Αυτή η κίνηση προκάλεσε μία θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπο της πρώην παίκτριας του Survivor (δείτε εδώ το "κράξιμο" στο Twitter), με αποτέλεσμα πολλοί ακόμη διάσημοι να πάρουν θέση. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αφιέρωσε ένα ολόκληρο κείμενο στην συγκεκριμένη, με την ίδια να της απαντά και να δημιουργείται μία έντονη διαμάχη μεταξύ τους στα social media.

Η κόντρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Κάπως έτσι ένιωσαν σπουδαίοι οι απανταχού παίκτες ριάλιτι. Οι οποίοι φυσικά έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι, όταν δέκα τουλάχιστον εκπομπές τους ακολουθούν κατά πόδας, τους παρακαλάνε για μία δήλωση και κάνουν την τρίχα τριχιά. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε σημείο μία παίκτρια ριάλιτι να ακυρώσει στο παρά πέντε την συμμετοχή της σε εκπομπή γιατί δεν την προανήγγειλαν. Καλά να πάθουμε όλοι. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό.

Δοξάσαμε την υποκουλτούρα και τώρα αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνονταν όλοι αυτοί αν δεν τους καλούσε κάποια εκπομπή. Πόσο πιο καλή τηλεόραση θα είχαμε και πώς θα είχαν μπει όλοι στην θέση που τους αρμόζει. Αλλά ποιος τολμάει; Ελάχιστοι», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην στήλη της στο Πρώτο Θέμα.

Αναλυτικά η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Με την ίδια να απαντά μέσα από το προφίλ της: «Ο αντίλογος κ. Γραμμέλη λέει ότι κάπως ανώτεροι αισθάνονται ορισμένοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι και μάθανε να υποτιμούν τους άλλους συνανθρώπους τους με ζωντανό παράδειγμα ο τρόπος που μιλάτε για τους παίκτες reality, οι οποίοι είναι άνθρωποι σας και εσάς και δίνουν ψωμί στις εκπομπές που δουλεύετε (…) Καταλαβαίνω δε με το λογύδριό σας θέλετε να φανείτε αγαπητή στο συνάφι σας…

Τέλος, να σας πω πως δεν έχετε δικαίωμα να κουνάτε το δάχτυλό σε κανέναν και πως ευτυχώς για εμένα δεν έχω ανάγκη και δεν ζω από τα καλέσματα των εκπομπών. Ίσως εσείς ζείτε από αυτά!».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απαντά στην Αφροδίτη Γραμμέλη
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντηση Γραμμέλη
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τότε, λοιπόν, η συνεργάτης του ΣΚΑΪ επέμεινε και έδωσε την δική της απάντηση μέσα από το Twitter όπου ξεκίνησε και η διαμάχη.

Η κόντρα της Γραμμέλη με την Παπαδοπούλου

Γραμμέλη Παπαδοπούλου κόντρα

Αφροδίτη Γραμμέλη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου