Την φωνάζουν έτσι 29 χρόνια μετά - Αυτό είναι το παρατσούκλι της Ρένιας Λουϊζίδου

Κι όμως, δεν έχει ξεχαστεί!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Την φωνάζουν έτσι 29 χρόνια μετά - Αυτό είναι το παρατσούκλι της Ρένιας Λουϊζίδου

Η Ρένια Λουϊζίδου, η οποία πολύ πρόσφατα αποκάλυψε τον εθισμό της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Stories το βράδυ της Δευτέρας 5/12 και προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα της και τους ρόλους τους οποίους έχει υποδυθεί όλα αυτά τα χρόνια, με πολλούς από αυτούς να έχουν γράψει ιστορία και να έχουν χαραχθεί στη μνήμη των τηλεθεατών.

Η ίδια, λοιπόν, απάντησε για το Καφέ της Χαράς, ένα σενάριο που συζητιέται ακόμη, ενώ μίλησε και για τους Απαράδεκτους, ένα σίριαλ ακόμη πιο παλιό, το οποίο, όμως, θα μείνει για πάντα στην καρδιά της. Εκεί συνεργάστηκε για άλλη μία φορά με τον Γιάννη Μπέζο και πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε τι συνέβη πίσω από τις κάμερες μεταξύ τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μέσα από την συγκεκριμένη σειρά, υπάρχει ένα παρατσούκλι που χρησιμοποιεί ακόμα ο κόσμος όταν την φωνάζει στο δρόμο.

Ποιο είναι το παρατσούκλι της Ρένιας Λουϊζίδου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε την ηθοποιό για την λέξη "αστροπελέκι" και τότε ξύπνησαν πολλές μνήμες: «Ούτε που μας είχε περάσει από το μυαλό, ούτε το είχα φανταστεί ποτέ. Το είπε μια μέρα ο Γιάννης, δηλαδή, στο γύρισμα πάνω και συνειδητοποιήσαμε στο δρόμο ότι το "τσίμπησε" ο κόσμος. Το ξανάπε, το ξανάπε και έμεινε. Οι Απαράδεκτοι γυριζόντουσαν σε τέτοιο κλίμα και σε τέτοια συνθήκη που είναι μόνο ιδιαίτερες οι ιστορίες. Κάθε επεισόδιο ήταν και μία κουλαμάρα», ενώ εξήγησε πως: «Ακόμα με φωνάζουν "αστροπελέκι" στον δρόμο».