«Είναι στο χέρι της...» - Η επική απάντηση του δικηγόρου του Τριαντάφυλλου μετά το ραντεβού με την Acun Medya

Όλα όσα είπε

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι στο χέρι της...» - Η επική απάντηση του δικηγόρου του Τριαντάφυλλου μετά το ραντεβού με την Acun Medya

Το πρωί της Τρίτης (06/12) στην πρωινή εκπομπή του «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου σχετικά με το Survivor All Star. Ο τραγουδιστής μαζί με τον δικηγόρο του είχαν ραντεβού για να συζητήσουν, όσα πρέπει για το ριάλιτι επιβίωσης και το έαν θα βρίσκεται εκεί, που πρόσφατα έγιναν γνωστά ορισμένα ονόματα που θα εισέλθουν (δείτε εδώ ποιοι).

Στο βίντεο από το ρεπορτάζ του Mega, o δικηγόρος του τραγουδιστή όμως, άφησε τους δημοσιογράφους με το στόμα ανοιχτό, μετά την "επική" του δήλωση.

Τι ήταν αυτό που είπε ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου

Μαζί με τον δικηγόρο του πήγε ο Τριαντάφυλλος στα γραφεία της Acun Medya, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ο γνωστός τραγουδιστής και ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, μίλησαν στις κάμερες των εκπομπών.

«Ήρθα να πιω έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Να υπενθυμίσουμε πως συνεχίζονται λοιπόν τα εργομετρικά τεστ των παικτών που εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισαν να θυμηθούν τα παλιά.

Έτσι ο ζαχαροπλάστης προκάλεσε τον τραγουδιστή σε έναν αγώνα δρόμου. Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το επικό 100άρι που είχαν τρέξει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει τελικά και να φωνάζει την viral ατάκα του «Με το πόδι έτσι!». Και αυτή τη φορά όμως, ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε χαμένος.