Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Δεν του φτάνουν τα 5.000 ευρώ - Τι συνέβη στο ραντεβού του Τριαντάφυλλου με τον Ατζούν για το Survivor All Star

Δείτε την αντίδραση του τραγουδιστή πριν και μετά το ραντεβού

Δεν του φτάνουν τα 5.000 ευρώ - Τι συνέβη στο ραντεβού του Τριαντάφυλλου με τον Ατζούν για το Survivor All Star
News 06.12.2022 10:17
Από Στέλλα Μούτσιου

Το Survivor All Star πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα, αφού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αφού μπει και η καινούρια χρονιά. Τα ονόματα που φαίνεται πως θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο έχουν ήδη διαρρεύσει (δείτε τα εδώ) και οι παίκτες αυτές τις μέρες πραγματοποιούν τις ιατρικές τους εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν πως όσα θα περάσουν στην παραλία του νησιού μετά τα αγωνίσματα, δεν θα επηρεάσουν σοβαρά την υγεία τους.

Τα ραντεβού, όμως, συνεχίζονται και ο Τριαντάφυλλος, που είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το παιχνίδι, βρέθηκε στα γραφεία της Ατζούν Media για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του.

Προβλήματα στην συμφωνία του Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star

Η κάμερα του "Πρωινό μας" από το κανάλι του ΣΚΑΪ, τον εντόπισε, λοιπόν, έξω από το κτίριο πριν και μετά την συνάντηση του τραγουδιστή με τον παραγωγό και η αντιδράσεις του πρώτου διαφέρουν κατά πολύ. Μπήκε πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά βγήκε πολύ δυσαρεστημένος. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ίδιος φαίνεται πως είναι η αμοιβή που θα λαμβάνει, καθώς, όπως έχει ακουστεί, όλοι παίκτες θα λαμβάνουν το ποσό των 5.000 ευρώ, κάτι που, μάλλον, δεν είναι αρκετό για εκείνον.

Γι' αυτό και ο δικηγόρος του βγαίνοντας από το γραφείο είπε αφήνοντας το υπονοούμενό του: «Αυτοί θα αποφασίσουν εάν τον θέλουν ή όχι», γεγονός που μαρτυρά πως περιμένουν κάποια καλύτερη πρόταση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: «Γλέντησε» τον Κώστα Παπαδόπουλο - Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά τον νέο αγώνα που έκαναν

«Ναι ρε πα@@ρες εγώ φταίω που...» - Ο Τριαντάφυλλος έκραξε άσχημα Καινούργιου και Super Κατερίνα

Share