"Κοκκίνησε" από ντροπή η Ελένη Χατζίδου - Η ατάκα του Ετεοκλή Παύλου που την έφερε σε δύσκολη θέση

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Πολλά είναι τα απρόοπτα στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, Breakfast at Star, το τελευταίο διάστημα, καθώς από τη μία έχουμε ζαλάδες (δείτε εδώ τι συνέβη με την παρουσιάστρια όσο ήταν στον "αέρα") και από την άλλη έχουμε σκηνικά τρόμου.

Την Παρασκευή 2/12, δηλαδή, οι συνάδελφοί τους αποφάσισαν να μιλήσουν για πιο ευχάριστα και διαφορετικά θέματα και ένα από αυτά αφορούσε ένα "παιχνίδι" που κυκλοφορεί, το οποίο είναι ένα κινούμενο κομμένο χέρι, που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τον κόσμο στο πλαίσιο της πλάκας.

Την ώρα που μιλούσαν γι' αυτό, ένα χέρι ακούμπησε την παρουσιάστρια, η οποία πετάχτηκε από την θέση της και ούρλιαξε, καθώς δεν περίμενε ποτέ πως θα της ετοίμαζαν τέτοια φάρσα οι ίδιοι της οι συνεργάτες. Της πήρε λίγα δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και μόλις ηρέμησε άρχισε να ρωτάει για τον ένοχο.

«Ελένη, είμαι εγώ εδώ, μην ανησυχείς», είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφός της.

Η ατάκα του Ετεοκλή Παύλου για το σεξ που έκανε την Χατζίδου να ντραπεί

Την Τρίτη 6/12, αποφάσισαν να πιάσουν ένα ακόμη διαφορετικό θέμα, το οποίο είχε σχέση με το σεξ. Άρχισαν, λοιπόν, όλοι να συζητούν για την διάρκεια αυτού και πως αλλάζει με βάση την ηλικία τότε είναι που ο παρουσιαστής πέταξε μία ατάκα που τους έκανε όλους να κοκκινίσουν από ντροπή.

«Να είσαι κουρασμένη, να έχεις το παιδί όλη μέρα, να μην έχεις κουράγιο… μα θέλει! Δεν καταλαβαίνεις. Αν θέλεις, έλα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου και πρόσθεσε: «Κι εγώ στα 25-30 άλλα κουράγια είχα».

«Θα βγουν τα ξίφη! Είπε κάτι η σύντροφός μου και συμπορεύτρια στη ζωή που δεν άκουσα; Ή κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου;» σχολίασε με χιούμορ ο Ετεοκλής Παύλου.