«Θα διαλυθούμε σε αυτή την εκπομπή» - Ξέσπασε ο Ετεοκλής Παύλου κατά της Ελένης Χατζίδου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα διαλυθούμε σε αυτή την εκπομπή» - Ξέσπασε ο Ετεοκλής Παύλου κατά της Ελένης Χατζίδου

Οι ατάκες δίνουν και παίρνουν σήμερα (6/12) στο πλατό του STAR και συγκεκριμένα στην εκπομπή Breakfast at Star, καθώς, από τη μία, ο Ετεοκλής Παύλου φαίνεται πως έχει πάρει φόρα. Από τις συζητήσεις σχετικά με το σεξ και τη διάρκεια (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Ελένης Καστάνη για την ερωτική της ζωή), έφτασε να συζητά με την σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου, για την διάλυση του γάμου τους και της οικογένειάς τους.

«Να είσαι κουρασμένη, να έχεις το παιδί όλη μέρα, να μην έχεις κουράγιο… μα θέλει! Δεν καταλαβαίνεις. Αν θέλεις, έλα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου και πρόσθεσε: «Κι εγώ στα 25-30 άλλα κουράγια είχα».

«Θα βγουν τα ξίφη! Είπε κάτι η σύντροφός μου και συμπορεύτρια στη ζωή που δεν άκουσα; Ή κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου;» σχολίασε με χιούμορ ο Ετεοκλής Παύλου.

Σύννεφα στον γάμο του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου;

Πως κατέληξαν, όμως, στον υποτιθέμενο χωρισμό; Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τις συνήθειες των ανθρώπων που έχουν κυρίως όταν αγχώνονται, οι οποίες μπορεί να είναι περίεργε για τους υπόλοιπους ανθρώπους, αλλά για εκείνους να λειτουργούν ως "φάρμακο".

Τότε, λοιπόν, η παρουσιάστρια, εξήγησε ποια είναι η δίκη της συνήθεια και η απάντησή της δεν άρεσε καθόλου στον καλό της, γιατί φαίνεται πως δεν μπορεί να την βοηθήσει να ηρεμήσει όταν εκείνη είναι σε πανικό.

«Γενικά όλοι οι άνθρωποι που έχουμε άγχος, άνθρωποι που έχουν περάσει κρίσεις πανικούς, όπως εγώ, ψάχνουμε να βρούμε τρόπους κάτι να μας βοηθάει. Εμένα μπορεί να με βοηθάει, τι να σου πω, να παίρνω αγκαλιά ένα βιβλίο, να μη το διαβάζω», είπε χαρακτηριστικά.

Και ο Ετεοκλής Παύλου της απάντησε: «Το να πάρεις αγκαλιά τον άντρα σου δεν σου πάει στο μυαλό», με εκείνη να συνεχίζει: «Δεν με βοηθάει. Εσύ με αγχώνεις. Γενικά δεν μπορώ άλλο άνθρωπο αγκαλιά».

«Θα διαλυθούμε σαν σπίτι σε αυτήν εδώ την εκπομπή», κατέληξε εκείνος τότε.