«Ήταν μία δύσκολη χρονιά...» - Ο πραγματικός λόγος που η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποχώρησε από το Mega Καλημέρα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν μία δύσκολη χρονιά...» - Ο πραγματικός λόγος που η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποχώρησε από το Mega Καλημέρα

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μέχρι πέρυσι βρισκόταν στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα, ωστόσο φέτος αποφάσισε να πάρει μία απόσταση από το "γυαλί" και τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Το πρωί της Τρίτης 6/12, η ίδια βρέθηκε στο Πρωινό μας και μίλησε ακριβώς για αυτή της την απόφαση, ενώ τις προάλλες έκανε και μία επίσκεψη στην παλιά της δουλειά.

Η αλήθεια είναι πως κατά την αποχώρησή της υπήρχε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ωστόσο εφόσον η ίδια έθεσε τις προτεραιότητές της, οι συνεργάτες της έπρεπε να το αποδεχθούν και να προχωρήσουν παρακάτω με νέες προσθήκες στο δυναμικό της εκπομπής.

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς αγαπημένα μου πλάσματα, τον καθένα ξεχωριστά. Τον Κώστα μου που τον ήθελα τόσο πολύ, τόσα χρόνια, να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια τώρα. Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε το χρόνου κοντά μας», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια.

«Δεν θέλω να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς. Είναι μια μέρα χαράς, τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Την κουμπάρα δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα, είναι κάτι παραπάνω από αδερφή. Σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι και να γεμίσετε μπαταρίες για μία υπέροχη νέα χρονιά», ήταν τα λόγια της κατά τον αποχαιρετισμό της.

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι από το Mega Καλημέρα

Κατά την συζήτησή της με την Φαίη Σκορδά, λοιπόν, η δημοσιογράφος εξήγησε πως κύριο μέλημά της είναι η οικογένειά της, γι' αυτό και όταν συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται στα παιδιά της, σταμάτησε.

Η κούραση ήταν μεγάλη και δεν μπόρεσε να το αντέξει, ωστόσο όλο αυτό που ζούσε τόσο καιρό της λείπει πολύ και δεν δίστασε να το εκφράσει. Θα ξαναγύριζε, όμως;

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με την έννοια ότι εμένα τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά, ο Κωνσταντής ήταν 1,5 χρονών. Ο Κωνσταντής ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Όταν λέμε δεν κοιμόταν, δεν κοιμόταν. Είχαμε θέμα με τον ύπνο του. Οπότε εγώ το βράδυ ήμουν άυπνη, γιατί ξύπναγε καμία 15αριά φορές και κυριολεκτώ. Και στις 5 εγώ είχα ξυπνητήρι να φύγω, οπότε κάποια στιγμή αυτό το πράγμα διογκώθηκε κι εγώ πιστεύω ότι τότε είχα πάθει μία υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, νομίζω ότι δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί, γιατί πέρναγα τόσο ωραία».

«Που να βρεις δουλειά, που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, που να είμαστε μία παρέα όλοι και να γελάμε. Πέρναγα φανταστικά και ήταν και μία ώρα που για μία μανά είναι ιδανική. Όσες φορές το σκέφτομαι πάντα με πιάνει κάτι».

«Μου λείπει η αδρεναλίνη αυτή, μου λείπει η παρέα, μου λείπει η κουμπάρα μου που τα λέγαμε κάθε μέρα, όλο αυτό μου λείπει. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, δεν είναι σαν άλλες δουλειές, πραγματικά σου λείπει, νιώθεις ένα κενό».