«Έχω περάσει μεγάλο ψυχικό...» - Η συγκίνηση της Έλενας Χριστοπούλου για την Μαρία Ηλιάκη

«Πέρασαν δύσκολα αλλά δικαιώθηκαν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω περάσει μεγάλο ψυχικό...» - Η συγκίνηση της Έλενας Χριστοπούλου για την Μαρία Ηλιάκη

Το πρωί της Τρίτης (06/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» έγινε λόγος για την συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη στο περιοδικό «Marie Claire» και την αναφορά έκανε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η μάνατζερ μοντέλων θέλησε να τοποθετηθεί και να περιγράψει τα δικά της συναισθήματα, όταν την στήριξε η πρώην παρουσιάστρια στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση παρά την πίεση που είχε δεχτεί.

Η πρώην παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, πλέον μένουν μόνιμα στην Αθήνα, αφού όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο γυναικολόγος έληξε την συνεργασία του στην Ζυρίχη(δείτε εδώ την ανακοίνωση) και επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Με την οικογένεια να βρίσκεται όλη πίσω στην πατρίδα, η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε μια πολύ εξομολογητική συνέντευξη, όπου μίλησε για την απώλεια της μητέρα της που της στοίχισε πολύ, ειδικά επειδή δεν βρισκόταν στο μαιευτήριο που γέννησε για να την στηρίζει.

«Δεν μπορώ να πω πως ήταν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Άργησα να συνδεθώ συναισθηματικά με το όλο θέμα. Ήμουν στρατιώτης, κάνοντας σωστά όλα όσα έπρεπε για εννιά μήνες για να είναι το παιδί καλά. Δεν έζησα τις συγκινήσεις που λένε με τo μωρό όταν το έβλεπα σε υπέρηχους ή όταν άκουγα την καρδιά του. Ένιωθα ανακούφιση που ήταν το παιδί καλά. Ακόμη και τη στιγμή της γέννησης της κόρης μου ήμουν σοκαρισμένη και όχι συγκινημένη.

Όταν την είδα μπροστά μου τα πρώτα δευτερόλεπτα, μου φάνηκε τεράστια. Αναρωτιόμουν πού ήταν το πλάσμα αυτό και πώς χωρούσε μέσα στην κοιλιά μου. Σκεφτόμουν τέτοια απλά πράγματα. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη με πολλούς εμετούς, δεν είχα χρόνο να χαρώ τη συγκεκριμένη περίοδο. Μετά τους πρώτους πέντε μήνες της ζωής της ένιωσα έντονα συναισθήματα. Αρχίσαμε να καταλαβαινόμαστε κι εγώ ξεκίνησα να τρελαίνομαι. Η επαφή με το μωρό όταν αρχίζει να καταλαβαίνει, είναι πολύ όμορφη.»

Η συγκίνηση της Έλενας Χριστοπούλου για την Μαρία Ηλιάκη

Η Έλενα Χριστοπούλου, λοιπόν, αναφέρθηκε στην καλή της φίλη Μαρία Ηλιάκη, όταν διάβασαν την συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Πρωινό μας“ στον ΣΚΑΪ, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Διαβάζοντας τη συνέντευξη της Μαρίας αισθάνθηκα, αρχικά υπερήφανη για το ότι είναι στη ζωή μου πολλά χρόνια τώρα. Η Μαρία όμως, δεν πήρε θέση υπέρ μου, στάθηκε δίπλα στην αλήθεια και αυτό είναι το πιο βασικό… Τη Μαρία την έχουν πολιορκήσει πολλάκις για να πάρει θέση και δεν το έχει κάνει. Τώρα πια που βγήκε η απόφαση και έχει λήξει η ιστορία θετικά για εμάς, την ευχαριστώ και δημόσια γιατί στάθηκε δίπλα στην αλήθεια».

Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν υπήρξε στιγμή που αισθάνθηκε ενοχές που ενέπλεξε αυτές τις γυναίκες σε αυτή την ιστορία, η Έλενα Χριστοπούλου με έντονη τη συναισθηματική της φόρτιση απάντησε:

«Είχα ένα βάρος. Τύψεις και ενοχές έχεις, όταν έχεις κάνει κάτι λάθος και έχεις βάλει τους ανθρώπους σου να πουν ψέματα. Στην προκειμένη περίπτωση έχω περάσει πολύ μεγάλο ψυχικό βάρος γιατί αυτές οι συγκεκριμένες γυναίκες μου στάθηκαν πάρα πολύ. Δεν το έκαναν άνθρωποι που περίμενα και το έκαναν αυτές οι γυναίκες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Δικαιώθηκαν όμως. Πέρασαν δύσκολα αλλά δικαιώθηκαν».